|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Belissa Hydro - kilka pytań
No wiec zastanawiam sie czy warto kupić Belissę Hydro. Chciałbym jakoś nawilżyć swoją skórę, bo jest wysuszona i sie przetłuszcza, ale nie wiem czy Belissa mi pomoże
![]() Czytałem kiedyś o Capivicie Hydro Control, że po nim skóra przetłuszcza sie jeszcze bardziej, a tego bym bardzo nie chciał. Wręcz przeciwnie. Głównie dlatego ze mam cerę skłonną do trądziku ![]() Wiec jak z tym jest? Kapsułki tego typu wzmagają wydzielanie sebum czy ograniczają i nawilżają od środka? Skład Belissy ![]() 1 tabletka zawiera: wyciąg z ziela skrzypu polnego 150 mg spirulina 100 mg hydrolizat białek kolagenowych 50 mg witamina C 15 mg witamina E 5 mg beta-karoten 0,9 mg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Belissa Hydro - kilka pytań
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No to w takim razie rezygnuję z tej Belissy, bo ja nie jestem zbyt cierpliwy i wątpię żebym doczekał 3-4 miesiaca i jednocześnie jakichś efektów
![]() Edytowane przez Arturo925 Czas edycji: 2011-04-09 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przepraszam że post pod postem, ale szkoda zakładać nowego tematu
![]() Kupiłem sobie skrzyp polny w saszetkach 30x1,8g oraz kapsułki Witamina A+E . W związku z tym mam takie pytanie ![]() Ile razy dziennie pić tą herbatkę ze skrzypu? Na opakowaniu pisze ze 3x dziennie, ale czy to nie za dużo? To jest moczopędne ![]() Póki co pije 2x dziennie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No pisze, pisze
![]() Jak wykorzystam te 30 saszetek, to robię przerwę i pewnie znów to samo ![]() W połączeniu z witaminami E i C oraz drożdżami, skóra mocno sie poprawiła, a to dopiero 4 dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
kupilam belisse hydro i jej dzialanie widac dosyc szybko ale.. żołądek mnie strasznie po niej bolał wiec niestety odstawilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.