|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pieczenie po stosunku
wizażanki drogie,
od niedawna rozpoczęłam wspołzycie, zauwazyłam ze po kazdym stosunku mam problem z oddaniem moczu- piecze mnie nawet do kilku godzin. i dosc...niekomfortowo się czuję, wiecie..no dziwnie...jakbym tam cos miała, jakby wszystko bylo niesamowicie obolałe. Czy to mozliwe, ze rzadko się kochamy z moim partnerem, poniewaz rzadko sie widujemy a po 2 on jest dosc...hojnie obdażony... Czy to moze sprawa jakiejs infekcji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pieczenie po stosunku
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm ale ja mam tak TYLKO postosunku. Czy jesli by to była infekcja nie utrzymywałaby się dłuzej??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wydaje i się że nie jest to infekcja bo występuje tylko po stosunku. Na początku też czułam pieczenie po, a czasem w trakcie nawet bolał mnie dół brzucha, myśle że to dlatego że byłam dość spięta podczas stosunku. Piszesz że nie robicie tego zbyt czesto a moje początki też takie były więc musicie troche poćwiczyć!!! hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A nie masz kłopotów z nawilżeniem podczas stosunku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
i ja mam taki problemik.....
hmm no przyznam, ze zastanawiałam się nad tym, bo tabletki faktycznie troche mnie..."wysuszyły"..ale nie jest tak źle jak to czytałam w niektorych wątkach, co prawie uniemożliwia stosunek. W trakcie stosunku nie przeszkadza mi to, ale też jakoś specjalnie wilgotno też nie jest... hmm..nie pomyślałam, że to także moze miec wpływ, w koncu otarcia...liczne, dlatego moze tak dziwnie czujesz się po. Milk a krawawisz po? ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-01-30 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jezeli pieczenie wystepuje tylko w okolicach wejscia do pochwy moze chodzic o niewysrarczajace nawilzenie.Jednak piszesz ze odczuwasz bol przy oddawaniu moczu...sama kiedys mialam podobny problem laskotanie, pieczenie strasznie glupie uczucie.tylko ze u mnie przechodzilo to najczesciej w infekcje drog moczowych a jeszce czesciej w zapalenie pecherza moczowego.Dam Ci rade ktora dostalam od lekarza:przed i po stosunku staraj sie wyprozniac pecherz!Skoro Twoj partner jest chojnie obdarzony moze podrazniac to Twoj pecherz dlatego nigdy nie uprawiaj seksu z pelnym pecherzem.pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja miałam identyczny problem. Tez kiedy rozpoczynałam współżycie. Doszło do tego stopnia że miałam zapalenie pęcherza a potem nadżerkę.
Może tez tak być że jesteś mało nawilżona, z stąd też może potem występować pieczenie. No i oczywiście jak po długiej przerwie znów zaczynacie współżyć, wiadomo tego dnia tez może boleć, bo mięśnie nie rozciągły sie wystarczająco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
O.o?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
jeśli jest chojnie obdażony twój partner a dla Ciebie seks to cos nowego to moze on poprostu zbyt natarczywie w Ciebie wchodzil i sie poobcieralas tez tak kiedys mialam z tym ze u mnie po ostrym seksie pekala mi scianka wejscia do pochwy i tez z ta bylo pieczenie przy oddawaniu moczu ...
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
ja rowniez tak mam ze po stosunku a nawet czasami juz pod koniec sexu zaczyna mnie piec w srodku i czasami boli podbrzusze to bardzo nieprzyjemne uczucie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.