pieczenie po stosunku - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 18:22   #1
milknchocolate
Raczkowanie

pieczenie po stosunku

wizażanki drogie,

od niedawna rozpoczęłam wspołzycie, zauwazyłam ze po kazdym stosunku mam problem z oddaniem moczu- piecze mnie nawet do kilku godzin. i dosc...niekomfortowo się czuję, wiecie..no dziwnie...jakbym tam cos miała, jakby wszystko bylo niesamowicie obolałe.
Czy to mozliwe, ze rzadko się kochamy z moim partnerem, poniewaz rzadko sie widujemy a po 2 on jest dosc...hojnie obdażony...
Czy to moze sprawa jakiejs infekcji?
milknchocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 18:26   #2
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: pieczenie po stosunku

Cytat:
Napisane przez milknchocolate Pokaż wiadomość
wizażanki drogie,

od niedawna rozpoczęłam wspołzycie, zauwazyłam ze po kazdym stosunku mam problem z oddaniem moczu- piecze mnie nawet do kilku godzin. i dosc...niekomfortowo się czuję, wiecie..no dziwnie...jakbym tam cos miała, jakby wszystko bylo niesamowicie obolałe.
Czy to mozliwe, ze rzadko się kochamy z moim partnerem, poniewaz rzadko sie widujemy a po 2 on jest dosc...hojnie obdażony...
Czy to moze sprawa jakiejs infekcji?
wydaje mi sie ze zlapalas jakas infekcje. idz do ginekologa i to sprawdz. bo byc moze ze twoj partner tez jest zarazony. a niektore nieleczone infekcje prowadza do bezplodnosci.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 18:30   #3
milknchocolate
Raczkowanie

hmm ale ja mam tak TYLKO postosunku. Czy jesli by to była infekcja nie utrzymywałaby się dłuzej??
Stary 2009-01-30, 18:31   #4
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milknchocolate Pokaż wiadomość
hmm ale ja mam tak TYLKO postosunku. Czy jesli by to była infekcja nie utrzymywałaby się dłuzej??
a uzywacie prezerwatywy?
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 18:37   #5
milknchocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
a uzywacie prezerwatywy?
nie, biorę hormony
Stary 2009-01-30, 18:44   #6
skorpionik
Przyczajenie

Wydaje i się że nie jest to infekcja bo występuje tylko po stosunku. Na początku też czułam pieczenie po, a czasem w trakcie nawet bolał mnie dół brzucha, myśle że to dlatego że byłam dość spięta podczas stosunku. Piszesz że nie robicie tego zbyt czesto a moje początki też takie były więc musicie troche poćwiczyć!!! hehe
skorpionik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 20:26   #7
mehja
Zakorzenienie

A nie masz kłopotów z nawilżeniem podczas stosunku?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 20:48   #8
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
A nie masz kłopotów z nawilżeniem podczas stosunku?
i ja mam taki problemik.....
hmm no przyznam, ze zastanawiałam się nad tym, bo tabletki faktycznie troche mnie..."wysuszyły"..ale nie jest tak źle jak to czytałam w niektorych wątkach, co prawie uniemożliwia stosunek. W trakcie stosunku nie przeszkadza mi to, ale też jakoś specjalnie wilgotno też nie jest...

hmm..nie pomyślałam, że to także moze miec wpływ, w koncu otarcia...liczne, dlatego moze tak dziwnie czujesz się po. Milk a krawawisz po? hmm

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood

Edytowane przez roux666
Czas edycji: 2009-01-30 o 20:53
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 20:59   #9
milknchocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
i ja mam taki problemik.....
hmm no przyznam, ze zastanawiałam się nad tym, bo tabletki faktycznie troche mnie..."wysuszyły"..ale nie jest tak źle jak to czytałam w niektorych wątkach, co prawie uniemożliwia stosunek. W trakcie stosunku nie przeszkadza mi to, ale też jakoś specjalnie wilgotno też nie jest...

hmm..nie pomyślałam, że to także moze miec wpływ, w koncu otarcia...liczne, dlatego moze tak dziwnie czujesz się po. Milk a krawawisz po? hmm
niee
Stary 2009-01-30, 21:56   #10
lejdi23
Przyczajenie

Jezeli pieczenie wystepuje tylko w okolicach wejscia do pochwy moze chodzic o niewysrarczajace nawilzenie.Jednak piszesz ze odczuwasz bol przy oddawaniu moczu...sama kiedys mialam podobny problem laskotanie, pieczenie strasznie glupie uczucie.tylko ze u mnie przechodzilo to najczesciej w infekcje drog moczowych a jeszce czesciej w zapalenie pecherza moczowego.Dam Ci rade ktora dostalam od lekarza:przed i po stosunku staraj sie wyprozniac pecherz!Skoro Twoj partner jest chojnie obdarzony moze podrazniac to Twoj pecherz dlatego nigdy nie uprawiaj seksu z pelnym pecherzem.pozdrawiam
lejdi23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 10:13   #11
kocinka84
Raczkowanie

Ja miałam identyczny problem. Tez kiedy rozpoczynałam współżycie. Doszło do tego stopnia że miałam zapalenie pęcherza a potem nadżerkę.
Może tez tak być że jesteś mało nawilżona, z stąd też może potem występować pieczenie. No i oczywiście jak po długiej przerwie znów zaczynacie współżyć, wiadomo tego dnia tez może boleć, bo mięśnie nie rozciągły sie wystarczająco.
kocinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 10:36   #12
NakuruFlourish
Przyczajenie

GG do NakuruFlourish

Cytat:
Napisane przez lejdi23 Pokaż wiadomość
Skoro Twoj partner jest chojnie obdarzony moze podrazniac to Twoj pecherz
O.o?

Let's start a RIOT!
"Watch them now... Walk hand in hand. They managed somehow. Their own promised land"...
Czesław Śpiewa
NakuruFlourish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 12:45   #13
Ravissante
Wtajemniczenie

jeśli jest chojnie obdażony twój partner a dla Ciebie seks to cos nowego to moze on poprostu zbyt natarczywie w Ciebie wchodzil i sie poobcieralas tez tak kiedys mialam z tym ze u mnie po ostrym seksie pekala mi scianka wejscia do pochwy i tez z ta bylo pieczenie przy oddawaniu moczu ...

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 17:18   #14
osiemnastka
Przyczajenie

ja rowniez tak mam ze po stosunku a nawet czasami juz pod koniec sexu zaczyna mnie piec w srodku i czasami boli podbrzusze to bardzo nieprzyjemne uczucie na poczatku czesto przestawalismy nasze zabawy ale z biegiem czasu bol byl coraz mniejszy i obecnie da sie z nim wytrzymac na szczescie nie mialam problemu z oddawaniem moczu...
osiemnastka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości