|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
TRUSSARDI JEANS EDT wymienię na coś fajnego
Witam serdecznie.
Mam ,,tygodniowe" perfumy marki TRUSSARDI JEANS edt 50 ml (tzn zużycie około 10 proc.) wraz z kartonikiem oczywiście. Niestety nie odpowiada mi ten zapach ![]() Chętnie wymieniłabym się na coś, ale nie mam do końca sprecyzowanych oczekiwań. Czekam na propozycje.... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TRUSSARDI JEANS EDT wymienię na coś fajnego
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
A moze u mnie cos ci wpadnie w oko
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138668 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A moze cos u mnie?
![]() Uwielbiam Trussardi Jeans ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hexanna dzięki za odzew.
Przejrzałam Twoją ofertę perfum (bo tylko one mnie interesują) i ...niestety nie lubię perfum Oriflame i Avonu, a Paradise mi się strrrrasznie nie podoba, szkoda, bo tak lubisz Trussardiego.... Bardzo mi przykro.... ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze EDT White Musk Body Shop 30ml ubytek niewielki,Cindy Crawford Waterfalls EDT z 50ml ok.3/4 flakonu;Indian Summer PP edt tester z 50ml jest ponad polowa;Naomi Campell Sunset EDT z 75ml ok.polowy zostalo. Jezeli nic z tego Cie nie zainteresuje to moze szukasz jednak czegos poza perfumami? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzięki Hexxana, ale mnie interesują pefry raczej z ,,wyższej pólki" - że się tak wyrażę może niezbyt elegancko.
Inne kosmetyki mnie nie interesują, ponieważ mam deficyt perfum właśnie i na nich mi zależy. Bez perfum nie potrafię egzystować, dlatego kupuję firmowe, ale rzadziej po prostu ![]() Trudno, jak mi się tu nie uda to będę musiała sprzedać na allegro (jak kilka innych hi hi!). Szkoda naprawdę, że nie masz nic co mi by podpasiło... Pozdrawiam Cię serdecznie z Koszalina. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.