|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
idealny podkaład na jesień-zimę!
Dziewczyny, proszę o pomoc!
Szukam idealnego podkładu na jesień-zimę do cery normalno-mieszanej. Najlepiej średnio kryjący (by nie tworzył maski) ale by potrafił zatuszować niewielkie niespodzianki i czerwony z zimna nosek ![]() Przeglądałam KWC ale nie mogę się zdecydować, Natural Cover Make-Up Manhattan, Lasting Performance Max Factor, Ideal Balance czy Air Wear L'oreal czy jeszcze coś innego... Co wy uważacie za sprawdzone i warte polecenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: idealny podkaład na jesień-zimę!
Hej! Ubieglej zimy uzywalam Colorstay Revlona i sie sprawdzil. Mam cere wrazliwa i latwo sie na zimnie czerwienie ale podklad dal rady
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuje Kai555, zastanawiałam się nad Colorstay, ale w opiniach KWC dziewczyny piszą, że często tworzy tzw. tapetę, a tego wolałabym uniknąć. Chociaż ma tez wiele pozytywnych opinii...sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuje Kai555, zastanawiałam się nad Colorstay, ale w opiniach KWC dziewczyny piszą, że często tworzy tzw. tapetę, a tego wolałabym uniknąć. Chociaż ma tez wiele pozytywnych opinii...sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
To czy bedziesz miala tapete do podkladu zalezy od odcienia (ja sie zawsze wypackam na szczece i na nosie a potem sprawdzam w swietle dziennym jak wyszlo - czasem to co przy swietle sztucznym wyglada dobrze w dziennym robi tapete i odwrotnie, no i tez ile naloze robi swoje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: idealny podkaład na jesień-zimę!
przenosze wątek na wizażystkę. pytania o kosmetyki kolorowe zadajemy tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.