|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jaki obraz na slub?? PILNE!!!
Za kilka dni idziemy z TZ na slub jego kuzyna. I postanowilismy ze nie bedziemy kupowac zadnych prezentow (panstwo młodzi sa dosc bogaci i raczej maja wszystko typu mikser toster itp) ale wykorzystamy moje zdolosci plastyczne:P i namalujemy obraz . Tylko teraz problem z racji motywu dzieła. Chec zeby było to cos wyjatkowego i cos co napewno sie spodoba, nie zapytamy, bo to ma byc raczej miła niespodzianka
![]() ![]() i z góry dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jaki obraz na slub?? PILNE!!!
to temat dla artystek, przenosze na ZTS
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
zabciam, super pomysł... trudno powiedzieć co się na pewno spodoba, ale wystarczyłoby pójść do domu tej osoby i zobaczyć co ma powieszone , jakie kolorki i styl - jako osoba uzdolniona artystycznie na pewno szybko się zorientujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
właśnie miałam napisać o tryptykach, tam są śliczne motywy
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mi przyszło na myśl, żebyś może namalowała im obraz do sypialni. Był taki wątek - wprawdzie odnosił się do haftowanych obrazów tego typu, ale może znajdziesz tu inspirację :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...az+do+sypialni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.