|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Projektowanie i szycie ubrań + wybór maszyny do szycia.
Od jakiegoś czasu projektuję ubrania i bardzo chciałabym zacząć je szyć..
Potrzebuję Waszej pomocy przy wyborze maszyny do szycia.. Nie ukrywam, że moje fundusze nie są zbyt duże.. mogę wydać góra 500zł. Zastanawiałam się nad maszynami Łucznika a dokładniej modelami "Kornelia" i "Kinga 2011", obydwie są w cenie 450zł. Naczytałam się trochę o Łuczniku i podobno nie jet to zbyt dobra firma.. ![]() Pomóżcie mi wybrać jakąś w miarę dobrą i niedrogą..
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Projektowanie i szycie ubrań + wybór maszyny do szycia.
To zależy jak dużo będziesz szyła .Rozejżyj się za takimi z częściami metalowymi są mocniejsze.Nie kupuj w marketach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja kupiła Łucznika w markecie z którego jestem zadowolona .Chyba płaszczy nie będziesz nim szyła
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
"Naczytałam się trochę o Łuczniku i podobno nie jet to zbyt dobra firma..
![]() Pomóżcie mi wybrać jakąś w miarę dobrą i niedrogą.. " jak na mój gust to łuczniki są najlepsze. moja mama ma ponad 20 lat maszyne łucznika i nadal chodzi. co prawda są głośne, ale długo wytrzymują. ja mam troszkę nowszą już maszynke singer'a, i też jest dobra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.