|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam - Dermacol 217; oddam - Dermacol 215, błyszczyk a'la Juicy Tubes (No7) i inne
NIEAKTUALNE!
Witam! Pilnie poszukuję dermacolu 217 (najlepiej z długą datą ważności). Wiele za niego oddam ![]() Z tego co mogę teraz zaoferować: *Dermacol 215 (trochę ciemniejszy od 217) oddam najchętniej połowę. (mogę oddać razem z tubką) *Błyszczyk No7 (OTO ON) nie jest dostępny w Polsce więc opiszę. kolor na ustach nie jest tak intensywnie różowy jak w opakowaniu, jest delikatny. Trochę przypomina efekt błyszczyka maybelline watershine diamonts. jest wyjątkowo trwały i bardzo, bardzo gęsty (prawie się nie ściera i nie zjada) nabłyszcza i ma piękne mieniące drobinki. dodatkowo jest słodki w smaku ![]() *Ziaja Calma HLC - krem nawilżający (jeden z hitów KWC) zużycie bardzo niewielkie. świetny kremik ale mnie uczula :[ *krem do rąk Kamill (tu zobaczysz opinie KWC) zużycie ... zostało z 90% *Bielenda, SPA Morska Kuracja, Luksusowa oliwka hydrofilna do demakijażu i mycia twarzy - zostało trochę mniej niż połowa *szydełkowe zwierzaki: - królik - baranek - żaba - etui na komórkę (chwilowo bez zdjęcia) jeśli poszukujecie czegoś innego a macie dermacol 217 - piszcie, może uda mi się coś wykopać ![]() Edytowane przez o000agus Czas edycji: 2006-09-14 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam - Dermacol 217; oddam - Dermacol 215, błyszczyk a'la Juicy Tubes (No7) i
Jak wymyslisz w co zrobic odlewkę to chętnie się podziele.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam - Dermacol 217; oddam - Dermacol 215, błyszczyk a'la Juicy Tubes (No7) i
W cokolwiek
![]() ![]() A co Cię interesuje w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jeśli interesowało by Cię więcej rzeczy to z chęcią przyjęłabym eyeliner z Twojego kramiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
niecnotliwa dziewica
|
OK, spróbuje znaleźć w domu jakiś mały szczelny pojemniczek. Natomiast co do wymiany - widzę, że robisz boskie cudeńka na szydełku
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nic innego Ci się już nie podoba? (za ten eyeliner astora - bo mnie zainteresował) widzę że szukasz czegoś do demakijażu - może chciałabyś spróbować oliwki hydrofilnej? (mnie nie podrażniała nawet jak trochę wpłynęło do oka) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
niecnotliwa dziewica
|
Poważnie? Eyeliner jest Twój (był dołączony do tuszu jako gratis, ale ja kresek nie robię). To w takim razie ja bym chętnie spróbowała tej oliwki, a Tobie prześlę Astora + Dermacol. A z krówka się nie spiesz, ona jest taka śliczna, że chętnie poczekam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.