![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Kolej na kwiecień
Tym razem makijaże z kwietnia
![]() Red Lipstick Kolejne czerwone usta ![]() TWARZ- Dermacol 213, NUDE DMM, skrobia dry-flo, róż Vipery, rozświetlacz jasnobeżowy Sephory OCZY- biały Cantare, waniliowy Maybelline, prasowany APC nr 6, ciemnobrązowa kredka Pierre Arthes, brąz z TRIO Pierre Rene, biała kredka, czarny tusz USTA- czerwona szminka Cantare Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Kolej na kwiecień
Imprezowy
Makijaż z którejś soboty, miałam gości . Technika znana i oklepana, nie miałam czasu na wymyślne cudowanie. TWARZ-dermacol 213, Avon Cream, sypki APC nr 2, róż Vipery, rozświetlacz H&M OCZY- paletka do brwi Sephory, białay Canatre, jasny beż 15 IB, czarny Bell Planete, bordowy z bazarku, prasowana czerwień IB, czarny eyeliner, czarny khol, czarny tusz USTA-szminka POUT Avonu, cielisty błyszczyk Sensique Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
Golden eyes
TWARZ- Dermacol 213, DMM Nude, ziemia egipska, rozświetlacz H&M OCZY-biały Cantare, prasowany APC nr 4, waniliowy Maybelline, sypkie złoto 11 APC, brąz z TRIO Pierre Rene, biała kredka, czarny i brązowy tusz USTA- bazarkowa cielista szminka plus cielisty błyszczyk Sensique Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
The vixen
Taki trochę lisiczkowy makijaż ![]() TWARZ- dermacol 212, DMM NUDE Maybelline, skrobia dry-flo, róz Vipery, rozświetlacz H&M OCZY-paletka do brwi Sephory, biały Cantare, waniliowy Maybelline, brąz zTRIO Pierre Rene, prasowany rudy brąz 6 APC, brązowa kredka Pierre Arthes, czarny tusz USTA- brzoskwiniowa Clinique, cielisty błyszczyk Sensique Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
okrutnica jakaś... |
Subtilement
Delikatny makijaż TWARZ- dermacol 212, skrobia ziemniaczana, róż Pupy, kulki 14 APC, rozświetlacz H&M OCZY- paletka do brwi, biały Cantare, Maybelline 40, TRIO Pierre Rene 15, brąz z TRIO 25 Pierre Rene, biała kredka, czarny tusz USTA- wklepana palcem czerwona szminka Cantare Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okrutnica jakaś... |
Wiosennie
Nic specjalnego, machnięty w kilka minut TWARZ- dermacol 213, CREAM Avonu, skrobia dry-flo, róż Pupy, kulki14 APC OCZY- biały Cantare, jasna zieleń z bazarku, jasnoniebieski Joko, sypka satynowa zieleń 4 APC, rozbielony seledyn pistacja oraz ciemny brąz z TRIO Pierre Rene, czarna kredka, ciemnozielona kredka Pierre Arthes, czarny tusz USTA-Pout Avonu, cielisty błyszczyk Sensique Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
okrutnica jakaś... |
Fiolet, złoto, brąz
TWARZ- dermacol 213, IVORY Avonu, skrobia dry-flo, chłodny róż Pupy, kuleczki 14 APC OCZY-paletka do brwi Sephory, biały Cantare, jasny beż 15 IB, fiolet z paletki Vision, brąz z TRIO Pierre Rene, waniliowy Maybelline, sypkie złoto nr 1 APC, biała kredka, fioletowa kredka L'oreal, czarny tusz USTA- jakas próbka Avonu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
okrutnica jakaś... |
Mocny w I dzień Świąt
Nieco już zmaltretowany bo robiłam go rano o 9 a pstrykałam fotki ok 17. Postawiłam na opaleniznę (krem do twarzy Holiday Skin J&J zaś reszta ciała to Summer Glow Dove). TWARZ- dermacol 213, sypki APC nr 2, ziemia egipska, róż Vipery OCZY- paletka do brwi Sephory, biały Cantare, profesjonalny INGLOT 47, przybrudzony róż z paletki Vision, prasowany APC 4, sypki Clinique w kolorze pudrowego różu (nie znam numerka, to odsypka)sypki nr 6 APC, czarna kredka, czarny tusz USTA- cielista szminka z bazarku plus cielisty błyszczyk Sensique Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
okrutnica jakaś... |
II dzień Świąt
TWARZ- dermacol 213, sypki APC nr 2, ziemia egipska, róż Vipery, rozświetlacz H&M OCZY- biały Cantare, Maybelline Antic Bronze 25, brzoskwiniowy lekki róż z paletki Vision, sypkie złoto 11 APC, czarna kredka, czarny tusz, paletka do brwi Sephory USTA- cielista szminka z bazarku, złocisty błyszczyk nr 2 APC Miłego oglądania ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
CUdo....ostatni piękny, golden eyes bardzo ślicznie wyglądasz
![]() zresztą....Twoje makijaże zawsze mi się podobały więc nic dodać nic ująć ![]() buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jak zwykle pięknie
![]() Najbardziej podoba mi się wiosenny, wyglądasz w nim bardzo optymistycznie ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się kolory cieni w nim podobają ![]() Pozostałe makijaże również piękne, ale wiosenny najbardziej mi się podoba ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jak zwykle wykonanie perfekcyjne, stylizacje ciekawe i co najważniejsze idealnie pasują do modelki.
Podobają mi sie wszystkie ale najbardziej tan z drugiego dnia świąt. Pieknie eksponuje oczy, kolorystyka bardzo ciekawa. Do tego makijażu zebrałabym włosy, jakoś bardziej mi się tak podobasz (idealne kości policzkowe do gładko zebranych włosów). Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderatoreska
|
Swietne makijaze, dobrane kolorystycznie, widac fachowa reke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Aga wszystkie Toje makijaże są piękne.
Nie mogę się napatrzeć. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Aga, jak zwykle każdy Twój makijaż i zdjecie zachwyca bardziej od poprzedniego. I tak jest tym razem
![]() Red Lipstick – tajemniczo i uroczo, przypominasz mi gwizde filmową z okresu międzywojennego Imprezowy – sexownie i drapieżnie Golden Eyes – piękny błysk i rozświetlenie ![]() ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4112364 The vixen – Bardzo romantyczny makijaż Subtilement – Delikatność i powab, bardzo uroczy makijaż Wiosennie – świeżo, zabawnie a jednocześnie zalotnie Fiolet, złoto, brąz – Hmmm, ślicznie Mocny w I dzień Świąt – świąteczny wamp ![]() II dzień Świąt – Boskie kolory ![]() Masz przepiękną cerę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
okrutnica jakaś... |
Dziewczęta, bardzo Wam dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Prześlicznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Oj, czekałam na te makijaże z niecierpliwością
![]() wszystkie są śliczne i we wszystkich mi się podobasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
red lipstic-nie lubie czerwonych szminek choc wiem ze sa ponadczasowe, ale jakos nie moge sie przekonac, natomiast podoba mi sie, że trzymasz sie zasady kiedy mocne usta do delikatne oczka.
imprezowy- jest cudowny, powiedz czym nakladasz cienie, domyslam sie ze nie aplikatorami ale chodzi o pędzle i czy mozesz powiedziec gdzie, zamiescilas(jesli zamiescilas) ich zdjecie, a jesli nie to czy mozesz je sfotografować? Golden eyes- to jeden z moich faworytów, sliczne te oczęta masz, i przede wszystkim umiesz wydobyć ich piękno. The vixen- nie wiem co znaczy określenie lisiczkowy, ale z tego co widzę, bede od dzis okreslala tak piękny makijaż ![]() Subtilement- każdy Twoj makijaż jest dopracowany, nawet tak delikatny. Podobaja mi sie usteczka- malinki. Kazda kobieta powinna conajmniej tak malować się codziennie. Wiosennie- cudo, o detalach mowilam w marcowych makijażach wiec nie bede sie powtarzac, ale jest to świetne w Tobie, tylko brac przyklad z Ciebie ![]() Fiolet, złoto, brąz- złota widzę niewiele a włąściwie nie widzę wcale, chyba, ze przy brązie i nie odrózniam, co nie zmienia faktu, ze oczka są piękne. Ale... nie mogę tak komplementować tylko ![]() Mocny w I dzień Świąt- oczka sprawiają wrażenie zmęczonych, przez ten cień na dolnej powiece, ale moze to aparat takie efekt sprawil, w kazdym razie na zblizeniu samych oczek wygląda slicznie, ale z odleglosci, jest tak jak mowie. Przynajmniej takie ja odnosze wrazenie. II dzień Świąt- no i ostatni, najlepsze na koniec, ten jest mistrzostwem świata, i koniec. Nic dodać nic ująć.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
tak, bardzo ładnie Ci w ciemnych oczach, świąteczne makijaże piękne, wygladałaś rewelacyjnie, Czerwone usta są z piewszego make-upu naprawdę sexi
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko czuję się zabita... :
![]() Fantastyczne kolorystycznie, efektowne i nienaganne technicznie. Pod każdym względem perfekcyjnie. A makijaże świąteczne ![]() Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2007-04-11 o 14:35 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
1. makijaze sa zarabiste wszystkie
2. podoba mi sie ze takie dziela tworzysz nie jakimis firmowymi kosmetykami (dior, chanel itp) 3 .Ty to sie komplementow nasluchasz od dziewczyn hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Fiolet, złoto, brąz
ach ach ach <zakochana> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
No ja nie wiem jak Ty to robisz
![]() Jak zwykle cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Bradzo ładne makijaże. Podoba mi się "złote oczy", świateczny, wiosenny i kilka innych.
Świetne kolory, dobre wykonanie, czego chciec więcej?! ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wszystkie sa piekne i starannie wykonane, lecz wydaje mi sie ze w tym the vinxe wygladasz smutno, blado
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
pieknie jak zwykle baaardzo mi sie podobaja mam prozbe czy moglabys wkleic ta paletke do brwi ,ktora z nich masz ? dziekuje z gory
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.