|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wspaniała cera w te szare, deszczowe dni
No niestety w tym roku lato nas nie rozpiesciło i moglismy się nim pocieszyc az ok. półtora miesiąca
![]() I jeszcze jedno pytanie - mam okragło-kwadratową buzię, bardzo jasną karnację - czy podkłady rozświetlające moga stosowac osoby o takim owalu twarzy? Bo wiado , że jasne i świecące dodatkowo powiększa... aha - i proszę nie odsyłac mnie do wyszukiwarki i KWC ---> zanim napisałm ten post wszystko tam przestudiowałam ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspaniała cera w te szare, deszczowe dni
up, up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Co do kształtu twarzy i koloru karnacji -najlepiej wklej zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziekuję Agabil1 za pomysł wejścia na MM
![]() ![]() ale nadal nie wiem czy jesien to dobra pora na podkład typu rozświetlający i czy bardzo jasna , wręcz skadynawska karnacja + podkład rozświetlający + okragło/kwadratowa buzia = dobry, świezy efekt/ efekt bombki choinkowej... ![]() Nie chcę na razie wklejac swojego zdjęcia ale powiem, że mam naprawdę jasniutka karnację, a co za tym idzie jasniutkie naturalne blond włosy. W zimie wygladam na truposza jezeli nie uzyję ...pudru brązującego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.