|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wspaniała cera w te szare, deszczowe dni
No niestety w tym roku lato nas nie rozpiesciło i moglismy się nim pocieszyc az ok. półtora miesiąca
Ale przejdę do sedna sprawy: zastanawiam się, Drogie Wizażanki jakiego rodzaju podkładu tzreba używać w szarobure dni żeby wygladac świeżo i zdrowo --> czy jesień to pora na podkład rozświetlający? Przyszedł mi do głowy podkład Recover Rimmela ale boję się efektu "bombki choinkowej" w tego typu podkładach. Czy taki podkład wyglada naturalnie na skórze?Nie chcę żeby ktos mi powiedział że wygladam jakbym wpadła w brokat albo że wysmarowałam się olejem...I jeszcze jedno pytanie - mam okragło-kwadratową buzię, bardzo jasną karnację - czy podkłady rozświetlające moga stosowac osoby o takim owalu twarzy? Bo wiado , że jasne i świecące dodatkowo powiększa... aha - i proszę nie odsyłac mnie do wyszukiwarki i KWC ---> zanim napisałm ten post wszystko tam przestudiowałam Z góry dziękuję za odpowiedzi w moim wątku |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspaniała cera w te szare, deszczowe dni
up, up
|
|
|
|
|
#3 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
na wizazystce jest spory wątek o podkładzie Recover (opinie, zdjęcia), można tez zajrzeć na MOJE MAKIJAŻE i zobaczyć jak się sprawuje na skórze
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
O podkładach rozświetlających też było sporo jeśli treść każdego z nich przestudiowałaś i nie jest satysfakcjonująca wystarczy odświeżyc taki wątek i napisać to co tutaj, bez tworzenia nowego.Co do kształtu twarzy i koloru karnacji -najlepiej wklej zdjęcie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję Agabil1 za pomysł wejścia na MM
ale nadal nie wiem czy jesien to dobra pora na podkład typu rozświetlający i czy bardzo jasna , wręcz skadynawska karnacja + podkład rozświetlający + okragło/kwadratowa buzia = dobry, świezy efekt/ efekt bombki choinkowej... Nie chcę na razie wklejac swojego zdjęcia ale powiem, że mam naprawdę jasniutka karnację, a co za tym idzie jasniutkie naturalne blond włosy. W zimie wygladam na truposza jezeli nie uzyję ...pudru brązującego Doradzcie mi coś |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Ale przejdę do sedna sprawy: zastanawiam się, Drogie Wizażanki jakiego rodzaju podkładu tzreba używać w szarobure dni żeby wygladac świeżo i zdrowo --> czy jesień to pora na podkład rozświetlający? Przyszedł mi do głowy podkład Recover Rimmela ale boję się efektu "bombki choinkowej" w tego typu podkładach. Czy taki podkład wyglada naturalnie na skórze?Nie chcę żeby ktos mi powiedział że wygladam jakbym wpadła w brokat albo że wysmarowałam się olejem...

Doradzcie mi coś