![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Znajdziesz coś dla siebie - dużaa dokładeczka
Witam Drogie wizażanki
Mam trochę rzeczy na wymiane, w których nie chodzę i w dodatku zapychają miejsce w szafie. PRZEPRASZAM ALE MAM PROBLEM Z APARATEM, JEDNAK POSTARAM SIE DOKŁADNIE OPISAC UBRANIE DOKŁADECZKA 13.09 -SPODNICA STRUKS BORDOWY BIG STAR rozm M, dwa razy włożona -SPODNIE BIG STAR BIAŁY JEANS, rurki na dole trochę rozszerzane rozm 29/34. Bardzo dobry stan DUŻA DOKŁADECZKA! ZAPRASZAM NA DOLE I STR 2 i 3 Rzeczy te są przeważnie w rozmiarze M Są to 1. Bluzka czarna z krótkim rękawkiem nie ma 2. Koszula wizytowa, szara w takie dziwne jasno - szare mazgaje rozm M, ładnie się dopasowuje do ciała, taki mały ala żakiecik 3. Bluzka czarna z takiego materiału jak strecz, na przodzie ma suwak do wysokości biustu mała M 4. Bluzka szara z długim rękawem po obu stronach na ramionach są małe suwaczki M 5. Spódnica mini, żółta z rozpierdakiem na przodzie 6. Bluzka w paski z krótkim rękawem Big Star 7. Sweterek szary z kwadratowym dekoltem S 8. Korale długie ;-), wykonane z malutkich muszelek 9. Torebka zielona mała (nowa) mieszczą sie w niej dokumenty, portfel, aparat, komórka 10. Bluzka jasno kremowa z długim rękawem i dekoltem kwadratowym M 11. Bluzka w kwiatuszki wiązana rzemykiem z przodu S 12.Bluzka bordowa na ramiączkach rozm. S 13.Bluzka biała na szyje rozm. S 14. Sweter jasno róóżowy zasuwany z przodu M 15. Kurtka jasno kremowa z zamszu dwustronna, raczej na chłodne dni 16. Torba A4 sóra brązowa 17. Kurtka czarna, z takiego świecącego skóro podobnego materiału ;-) 18. Mokasyny seledynkowe rozm 39, dł wkładki 25,5 W zamian szukam sweterków, bluzek z długim rękawem, jakiejś cienkiej kurtki, moga być też jakies ładne zapachy, kolorówka Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-09-18 o 18:03 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Trochę zbędnych mi rzeczy chętnie wymienie
Można prosić wymiarki do pozycji 1 i 3? i najlepiej fotke na kimś?? aha ale czy te bluze (poz 3) mogłabyś założyć na jakąś biała bluzeczke, żeby zobaczyć jak to wygląda z tym zsówakiem
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
cinkapooh bluzka poz.1 rozm S, na dość szczupłą osóbke
Poz 3 , ponieważ nie widze na metce rozm, a ja nosze 38, wiec myśle że to będzie ten rozm. Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-08-29 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Kurcze byłabym zainteresowana poz 3, ale ja nosze xs,s i 38 bedzie na mnie za duze.. a moglabyś zmerzyc ile ma pod paszkami i jaka jest długość? i jednej i drógiej? aha i w jakim są stanie? nie są wyblakłe?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ta bluzka jest w idealnym stanie, może miałam ja na sobie 3 razy. A co do rozmiaru, kiedys moja siostra ją przymierzała, a ona nosi S i fajnie wyglądała, ale jeszcze ja zmierze
Bluzke poz. 1 wymieniłam na kosmetyk, ale może coś innego potrzebujesz, a ja może to mam tylko nie zrobiłam foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej podoba mi sie bluzka num.3 znajdziesz cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Bluzka poz. 3 ma wymiary,
od pachy do pachy 43 cm dlugość 53 cm dł. rękawa 55 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
DOKŁADKA
Dla dziewczyn aktywnych sportowo biały kombinezon zapinany na guziczki M Czarny sweter M rozszerzany na dole i w rękawach i przednia częśc jest krutsza, ciekawy fason i włóczka Bluzeczka zielona w czarne prążki S Sweterek jasno kremowy M Golfik jasno niebieski z rękawkami 3/4 mała M Tunika przezroczysta z kapturem , chociaź po sezonie świetna na plaże Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-09-12 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
rachelko oprócz tego co wymieniłam w pierwszym poście chętnie wymieniłabym się rownież za żakiecik lub jakąś fajną spodniczke
![]() sama nie wiem , mogę zobaczyć wszystko , ważne żeby to była jakaś rzecz ,która mi się przyda i będzie pożądna,w dobrym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moj rozmiar to 36,czasami 34
![]() to zależy, najlepiej podaj wymiarki razem ze zdjęciami jesli będziesz mieć coś a te butki i bluzeczke zarezerwuje dla Ciebie narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Tak spojrzałam teraz w szafe mam taki ciemno szary żakiecik dwurzędowy na metce pisze 36, ja nosze 38. Mam też przepiekny zakupiony we Włoszech komplet żakiet i spódniczka z czystego kaszmiru i podejrzewam że to też jest 36 ponieważ nie pisze na metce. Zresztą jakby co można przesunąć guziki u b. dobrej kawcowej, kolor jest taki delikatny brąz jasny. Na mnie niestety to już jest za małe.Przede wszystkim nic z tych rzeczy nie jest zniszczone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
rachelka niestety te ubranka ,które mi zaproponowałaś są zupełnie nie w moim stylu
![]() może popróbujemy jeszcze,jeśli możesz mi zaproponować coś innego to ja chętnie wymienie się za te rzeczy ,ktore Ci się podobają u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
rachelka interesują mnie te rzeczy ,ktore wymieniłaś ,więc wklej zdjęcia to może coś wybiorę
![]() i wybacz ,że jestem taka wybredna ale chciałabym wymienić się na coś co mi się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
DOKŁADKA
komplecik zakupiony we Włoszech rozm 36 dobre i na osóbke o rozm 38, kolorek jasny brąz, materiał kaszmir Kozaczki skórzane długie rozm 38 bluzeczki w rozm M,L S polarek czarny Big Star M Bluzeczka rozpinana czarna M sweterek niebieski krótki, dł rękawa 3/4 żakiecik mocno szary rozm 36 Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-09-12 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
i dalej ;-)
bluzki z krótkim rekawem sweterek czarny w koperte Bluzeczka sportowa oryginalna fishbone rozm M Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-09-12 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
rachelko czy ten czarny polarek ma kaptur?
możesz podać jego wymiarki polarka i tej brązowej sukienki? ewentualnie poszukuje jeszcze plecaka ,takiego zwykłego-masz może jakiś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
rachelko nie chce zawracać Ci niepotrzebnie głowy,bo chyba jednak nic nie wybiorę z tych rzeczy , chociaż chętnie wymieniłabym się z Tobą
![]() wklejam zdjęcia rzeczy w stylu ,który mi odpowiada ,jeśli masz coś podobnego to daj znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
i jeszcze
![]() golfik bordowy zakupiony we Włoszech Swterek jasno brązowy bardzo dobrej włoskiej firmy niebieski sweterek doskonały na codzień i na imprezke czerwona bluzeczka przezroczysta zapinana na guziczki Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-09-12 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.