|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jakie najciekawsze perfumy z Quality dla kobiety?
Miłe Panie!
Zamawiam sobie kilka próbek męskich perfum (zapachy od Creed, L'Artisan Parfumeumeur, Amouage) z perfumeri Quality. W swoim zamówieniu jestem sprecyzowany. Dodatkowo a przede wszystkim, zamówiłbym jakieś próbki dla kobiety. Co byście mi z ich oferty poleciły. Jakie są waszym zdaniem najciekawsze? Tak do 5 sztuk. Od nadmiaru to głowa boleć nie będzie, ale portfel... Z góry dziękuję za wasze typy. Na pewno wart uwagi jest unisex Tea for Two od L'Artisan Parfumeur |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie najciekawsze perfumy z Quality dla kobiety?
Clevland, a jakie perfumy lubi kobieta, dla której chcesz zamówić próbki? Ja np. lubię cięższe, z kadzidłem, nie stronię od słodyczy
![]() Jakiś czas temu Ropuszka, zwolenniczka perfum lżejszych, kwiatowych, poprosiła o radę w sprawie niszowca dla niej. Zerknij do jej wątku: Niszowiec dla mnie - co zamówić z Quality?. ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo podobaly Ciel Amouage.Goraco polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Osobiście polecałabym:
Automne M.Micallef Watch M.Micallef Eau de Charlotte Annick Goutal Malabah Penhaligon’s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za odesłanie do lektury właściwego wątku. Kobieta zmienną jest- inne na dzień, inne na wieczór. Tu raczej chodzi aby wybrać coś co podoba się większości. "Zczytując" wasz wątek dotyczący "wyprawy" do Quality chciałbym darować swojej lubej przyjemności wąchania "nieprzyjemnych" zapachów Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2006-10-18 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nudna będę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.