![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Filtry, pielęgnacja, trochę kolorówki:) Zapraszam
NIEAKTUALNY
Witam!!! Oto co mam do wymiany: dokładka: ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15087 ![]() avene spray spf40 dla dzieci - została połowa czyli 00 z 200 mlwymiana z Miętówką ![]() :ehem: avene creme 50 + (tzw łosoś albinos) z 50 ml została połowa może więcej, tak mi się wydaje, ale trudno mi stwierdzić dokładniewymiana z sykutka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolorówka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ![]() ![]() Czego szukam : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2006-09-20 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filtry, pielęgnacja, trochę kolorówki:) Zapraszam
interesują mnie
bioderma photoderm AR (barwiona) 50 próbka 50 ml avene spray spf40 dla dzieci - została połowa czyli 00 z 200 ml avene creme 50 + (tzw łosoś albinos) z 50 ml została połowa może więcej, tak mi się wydaje, ale trudno mi stwierdzić dokładnie znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Uskow !
Mam kompakt pudrowy Sephora kolor R15 , kupiony w poniedziałek , uzyty dwa razy + dwie próbeczki autoheliosa LRP , jakbyś była zainteresowana wymianą na spray z dzieciaczkiem ... to ja bardzo chętnie ![]() Edytowane przez Miętówka Czas edycji: 2007-05-21 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nikita, varda - nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witaj jestem zainteresowana Avenka,oraz Shiseido- mam na wymiane kosmetyki z watku a takze nowy podklad Bourjoius Font de Teint Repulpant Boosting ( ten z reklamy buzia jak pupcia niemowlaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Cześć Kenzo
![]() Tak wstępnie jestem zainteresowana (oczywiście nie chce wszystkiego ![]() Mgiełka keratynowa w sprayu z nowej serii Farouk CHI- odzywka wzmacniajaca i regenerujaca bez splukiwania. Zawiera miedzywiazania kationowe oraz proteiny,dostarcza wlosom sily ,ochrony i miekkosci. Ulatwia rozczesywanie,pozostawia wlosy miekkie, jedwabiste, z polyskiem ktore bardzo latwo ulozyc - baaardzo wydajna,nowa 300 ml Róż do policzkow Dior So Cheek- roz w kremie, odcien 558- nadaje sie do kazdej karnacji poniewaz kolorek na policzku wyglada niezwykle naturalnie na opalaonej i na bladej buzce - wersja testerowa- pelnowymiarowa, niczym sie nie rozni od standardowej, ubytek 30 % Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala- Inglot -odcien 91,uzyty kilka razy- link do KWC Puder kompaktowy w kremie Manhattan- compakt cream make up with light reflection - odcien teint sandbeige- ubytek to okolo 30-40% Możesz mi opisać odcienie róży i manhatanu? Napisz proszę co ewntualnie mogłabyś oddać za kosmetyki które Cię interesują ![]() Pozdrawiam ![]() Wkleić zdjęcie podkładu Shiseido? aaa jeszce jedno jesteś zainteresowana avenka kremem czy tak?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
A wiec odcien rozu Inglota jest dosc intensywnie rozowy, raczej bez drobinek, efekt jest delikatny , satynowy
![]() Roz Diora to ten srodkowy odcien na stronce ktora podalam http://www.dior.com/pcd/Internationa...Z=2&pLANG=enus Manhatan to taki sredni bez- do naturalnej karnacji, napewno nie do bardzo jasnej ![]() A ja poprosze o linka do stronki z kolorem podkladu albo foteczke- jak ci wygodniej ![]() A interesuje mnie łosoś albinos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kenzo to jest ten odcień : http://64.233.183.104/search?q=cache...ient=firefox-a
zdjęcie zrobiłam ale na żadnym kolor nie wychodzi taki jak w rzeczywistości. Nie jest to napewno bledzioch, ale opalony też nie ![]() ![]() Podkład kupiłam w GC Możesz jeszce raz podać stronkę z kolorem różu, bo mi tylko główna diora wyskakuje ![]() Pozdrawiam ![]() aaa zapomniałam dodać że nie jest nowy używałam go, ale zużycie znikome bo dosłownie pare razy miałm go na buzi. no i zdążyłam zgubić szpatułkę do niego ![]()
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2007-03-19 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Nie wiem dlaczego ta stronka glowna wyskakuje- skoro kopiuje ta wlasciwa
![]() ![]() http://www.dior.com/pcd/Internationa...Z=2&pLANG=enus A jesli nadal sie nie uda to wejdz sobie na tej stronce glownej w make up, potem w foundation i na samyk komcu listy bedzie So Cheek, potem wchodzisz w shadoes w prawym rogu i wyskakuja ci 3 kolorki - ja mam ten srodkowy ![]() A jesli masz moze linka do takiej paletki z wszystkimi odcieniami tego podkladu to bylabym bardzo wdzieczna bo wtedy porownalabym sobie kolorki bo tak to trudno okreslic, ja aktualnie wolalabym chyba jasniejszy bo troszke ciemniejszy kupilam 2 dni temu i potrzebowalabym teraz raczej jasniejszy kolor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Kenzo już znalazłam
![]() Znalazłam paletę, ale wygląda inaczej niz w rzeczywistości. http://www.shiseido-europe.com/index.php?home=true Moim zdaniem odcień nie należy do jasnych. No ale ja jestem bardzo blada ![]() podobna sytuacja jak z Diorem wyświetla sie główna. Ale chyba znajdziesz?? Creme foundation b40 wejdź w produkts i make up
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Znalazlam kolorek i mysle ze moglby byc dla mnie odpowiedni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Kenzo podkładów poszukuje ale tych z mojej listy, które nie destabilizuja filtrów. Zrobimy tak, ja Ci napiszę co mi się u Ciebie podoba, a ty wybieżesz co jesteś w stanie oddać za shiseido i łososią
![]() OKI? Interesuje mnie: Mgiełka keratynowa w sprayu z nowej serii Farouk CHI- odzywka wzmacniajaca i regenerujaca bez splukiwania. Zawiera miedzywiazania kationowe oraz proteiny,dostarcza wlosom sily ,ochrony i miekkosci. Ulatwia rozczesywanie,pozostawia wlosy miekkie, jedwabiste, z polyskiem ktore bardzo latwo ulozyc - baaardzo wydajna,nowa 300 ml Róż do policzkow Dior So Cheek- roz w kremie, odcien 558- nadaje sie do kazdej karnacji poniewaz kolorek na policzku wyglada niezwykle naturalnie na opalaonej i na bladej buzce - wersja testerowa- pelnowymiarowa, niczym sie nie rozni od standardowej, ubytek 30 % Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala- Inglot -odcien 91,uzyty kilka razy- link do KWC Puder kompaktowy w kremie Manhattan- compakt cream make up with light reflection - odcien teint sandbeige- ubytek to okolo 30-40% Blyszczyk do ust Estee Lauder w pedzelku- odcien Blackberry- przezroczysty z drobinkami brokatu,slicznie pachnie- pozostalo 1/3 ale tak najmniej mi na tym zależy na błyszczyku ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej
moglabys napisac cos wiecej jakie to cienie tzn nazwa, poszukalabym sobie jak wygladaja te odcienie ![]() avon cień pojedynczy, powdery mouve- raz maźnięty cienie avon - natural bronze - kilkukrotnie użyte , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej Martek
![]() Przy podwójnych napisałam złą nazwę - nazywają się one :classic neutral medium pojeduncze:są z serii color trend odcień powdery mouve wklejam też zdjęcia, ale nie są one zbyt udane jeśli chodzi o odcień ![]()
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2007-03-19 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Uskow, niestety nic u Ciebie nie znalazlam
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
avene creme 50 + (tzw łosoś albinos) z 50 ml została połowa może więcej, tak mi się wydaje, ale trudno mi stwierdzić dokładnie
znajdziesz cos? ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
uskow, przepraszam Cie bardzo, ale teraz zaczelam sie troche wachac :P Bo ten krem to jest jeszcze ta stara wersja kremu Avene - o kolorze łososiowym, tak? No i własnie nie probowałam tego kremu wcześniej i boję sie ze na mojej tłusto-mieszanej cerze sie nie bedzie chciał wchłonąć.. A potrzebuje czegos z Avenek na zime.. No i juz sama nie wiem
![]() No, ale z tych rzeczy co chciałas to wszystko jest wolne, a hydrolatu rozanego uzyłam tylko kilka razy.
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Nie lolitko to jest łosoś albinos ,nie łososiowy łosoś
![]() ![]() Mam jeszcze do wymiany vichy krem przeciw reakcjom alergicznym, ale wymieniłabym go najchętniej na svr 50. Bo już nie mam siły do filtrów z alkoholem, a avenek nie mogę używać ![]() Pozdrawiam Kochana ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ah no faktycznie - gapa ze mnie..
![]() Ale ja jednak zrezygnuje.. mam nadzieje ze nie jestes zła? bo jednak wolalabym coś lżejszego - mleczko, emulsję albo coś w tym stylu.. svrek niestety nie mam , bo nigdy nawet probki nie uzywałam.. heh ![]() Rownież pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.