![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
CZARNA KOSZULKA - S - ładnie dopasowuje się do ciała, z elastycznego materiału - stan bardzo dobry (podczas prania ustawiłam prawdopodobnie za dużą temperaturę i ta wiązana niebieska haleczka zmieniła kolor
![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
DWIE KOSZULKI W RÓŻYCZKI - stan bardzo dobry - jedna niebieska to L, druga brązowa S, styl romantyczny, ładnie w nich wygląda dekold
![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
RÓŻOWA BLUZECZKA - TERANOVA - S - stan bardzo dobry - fajny napis: he loves me but I don't care
![]() ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
KURTKA JEANSOWA - pisze, że L, jak dla mnie to numer 38 - stan idealny
Jeśli chodzi o kolorek to te pierwsze fotki wyszły zbyt jasne, bo w rzeczywistości kurteczka jest bardziej ciemna tak jak na tych dwóch ostatnich zdjęciach ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
BIAŁA KOSZULKA W CZARNE PASKI - S - stan idealny z elastycznego materiału, dopasowuje się do ciała
![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
JASNOZIELONY TOPIK - L/XL - stan bardzo dobry, na metce pisze XL, ale ja ubieram S i XS i chyba aż tak źle w niej nie wyglądam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
BLUZECZKA - S/M - stan bardzo dobry, uszyta z elastycznego materiału dopasowującego się do sylwetki. Bluzeczka ma na dole po obu stronach delikatne rozcięcia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
CZERWONA SPÓDNICZKA - rozmiar 38, stan bardzo dobry Na dole ma po obu stronach rozcięcie
![]() ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
CZERWONA BLUZECZKA - rozmiar 38, stan bardzo dobry
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
KOSZULKA W RÓŻYCZKI - S - stan bardzo dobry (tasiemka jest trochę popruta) Można wyjąć tasiemkę - koszulka w stylu romantycznym
![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
JEANSY - BIODRÓWKI - stan idealny
Wymiarki: Rozmiar z metki: W: 28 (72 cm) L: 34 (86 cm) Pas - 37 cm Szerokość od kieszonki do kieszonki - 41,5 cm Długość nogawki od pasa (strona zewnętrzna) - 108,5 cm Długość nogawki (strona wewnętrzna) - 84,5 cm Fotki jeansów na mnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tymi rzeczami mogę się wymienić za mniej cenne rzeczy (głównie chodzi mi o jakąś tanią, plastikową biżuterię itp. rzeczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
PLECACZEK - można go nosić na jedno ramię albo jako zwykły plecak, bardzo dobry stan, no może oprócz kreatywnego dzieła mojego brata - pomylił plecaczek z kartką
![]() ![]() W środku miejsce na komórkę i kieszonka na ekspres ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jeszcze parę fotek plecaczka
![]() Przy ekspresie zgubiła mi się taka malutka część (widać na drugim zdjęciu) Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
CZARNA SPÓDNICZKA - rozmiar 38, spódniczka składa się z dwóch warstw - na górze jest taka niby haleczka
![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dot.: [: ... Ciuszki, Paski, Plecaczek, Kosmetyki ... :]
hej
![]() podobają mi się u CIebie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1156444310 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1156440772 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1156441330 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1156445311 zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
PASECZKI - jeden z wymiany - skórzany, brązowy podajże z Niemiec, drugi zwykły, czarny, nigdy nie używany.
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
KOSMETYKI
Jeśli chodzi o kosmetyki to są one zazwyczaj używane, tylko mi nie podpasowały i nie mam siły dalej ich używać, więc może ktoś by chciał je przygarnąć i wypróbować ![]() Ogólnie wszystko widać na fotkach. Jest tam: żel z mikrogranulkami dax cosmetics, krem dax cosmetics matujący do skóry mieszanej (została połowa), dermaknel do cery trądzikowej (praktycznie nie używany) dla kodeinki ![]() podkład w mussie avonu (też prawie nie używany) kolorek ivory, podkład lirene - Nature Matte Foundation (zostało 3/4) Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam jeszcze krem erisa z serii lirene do skóry tłustej i mgiełkę do włosów farmony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
mogłabyś mi podać wymiarki tych bluzeczek i spódniczki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]()
Spódniczka
Pas: 37 cm ( z tym, że tam jest gumeczka i ona się kończy tą wstążeczką, więc szerokość można regulować) Długość: 41 cm Tylko nie bardzo wiem jak tą szerokość niżej zmierzyć ![]() Bluzeczka : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1156441330 Szerokość od pachy do pachy: 38 cm Długość od dekoldu: 34 cm To różowe zakończenie dekoldu to rodzaj gumeczki, więc ładnie sie dopasowuje. Bluzeczka z żółwiem Długość: 41,5 cm Szerokość od pachy do pachy: 40 cm Szerokość na samym dole: 37 cm Bluzeczka czarna Długość: 51 cm Długość od pachy do pachy: 38 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
wymiary spódniczki:
szerokość w pasie: 35cm(ale rozciąga się jeszcze trochę) szerokość na dole: 46cm długośc: 37,5cm dłg paska czarnego -110cm turkusowego: 117cm ![]() długość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Więc czekam na Twoją odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.