|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
spin doctor
|
Dot.: kramik zapachowy - górna półka :)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144106
Może zajrzysz do mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety zapachy YR mnie nie interesują, ani też deo Chanel Allure (sama oddawałam przed momentem inny produkt z tej linii zapachowej ![]() Poza tymi dwoma zapachami w wątku pozostał tylko Haloween, którego nie znam ![]() A co z moich zapachów wpadło w oko Tobie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W perfumerii Sephora, do której udało mi się wyskoczyć dzisiaj, nie było niestety żadnego z zapachów, które zostały mi zaproponowane na wymianę za moje Love Fills L’Air du Temps (poza ofertą od Ciebie gotowość do "uwolnienia mnie" od NR wyraziła też maxima, dysponująca zapachem Valentono; niestety Valentino tez nie było w Sephorze ![]() Konsultantka, z która rozmawiałam stwierdziła, że zarówno jeden jak i drugi zapach został już z sieci perfumerii Sephora wycofany, w co – prawdę mówiąc – nie wierzę, ponieważ wydaje mi się „prawie na pewno”, że przynajmniej Valentino widziałam właśnie w Sephorze (tylko że w innej ) w ostatni weekend ![]() Jak jest z Haloween - nie wiem, bo jakoś nigdy nie kusiło mnie nawet, żeby przetestować ten zapach ![]() Jeśli faktycznie wycofano go z Sephor, będę starała się namierzyć go w Marionnaud, albo Douglas’ie ![]() Z tym, że jeśli chodzi o te dwie perfumerie, to mam je „nie po drodze”, więc nie mogę obiecać, że zajrzę do nich już jutro. Na pewno będę chciała przetestowac obydwa zapachy (Valentino oraz Haloween) zanim się zdecyduję ![]() Myśle, że dłużej niz do czwartku włącznie nie zajmie mi to na pewno, bo i tez nie chciałabym nikogo długo trzymac w niepewności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
spin doctor
|
Aniu, przepraszam za zamieszanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.