|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Co zrobić z segregatorów bez MECHANIZMÓW???
Hej Wam dziewczyny.
w pracy potrzebowali mechanizmy od segregatorów, więc powyciągali je ale okładki zostały całe, nienaruszone. No może poza małymi dziurkami,które zostały po wyjęciu mechanizmu. Czy da się coś z tego zrobić??Jak to wykorzystać?
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: Co zrobić z segregatorów bez MECHANIZMÓW???
1. Przód i tył odciąć i zrobić z tego bazy do notatników, albumów, podkładki pod kubki, zawieszki i wszystko co przyjdzie do głowy
2. Zrobić z nich albumy, kartki pozszywać i zamocować do okładki http://images36.fotosik.pl/136/53f2e42fa9f97567med.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja tez pomyślałam zeby posłużyły jako okładki do jakiegoś albumu czy notatnika
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-07
|
Według mnie taki segregator będzie się mało nadawał do czegokolwiek, nie lepiej zakupić nowy, za niewielką cenę? Jest naprawdę duży wybór jeżeli chodzi o kolor, kształt oraz rozmiar segregatorów. Na stronie (--edycja--) znajdziecie bardzo fajne, sam kupiłem i jeszcze żaden się nie zniszczył.
Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2012-07-14 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.