|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
koleżanko-przyjciółka potrzebna od zaraz.![]() mam nadzieje, że nie tylko ja tak mam. Znaczy nie mam! Miałam ale życie jak wiecie to życie. A dziś jako "sprzęt domowy"( - bo kobietą na pewno nie jestem.) nie mam nikogo by porozmawiać. O matko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: koleżanko-przyjciółka potrzebna od zaraz.
jesli bedziesz chciala pogadac, mozesz smialo pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wow... głupie jakieś takie to moje napisanie. Nie spodziewałam się , że ktoś odpisze. Więc jestem wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie jestes sama..ja mam podobnie
![]()
zaciszepodwierkami.blogsp ot.com Edytowane przez kaska180379 Czas edycji: 2013-10-04 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No pieknie a ja myslalam ze mnie juz powalilo bo to napisalam. A potem jak glupia wygladam wiadomosci. Cos nie tak.
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- ja 17 lat po. / 73rocznik/ Wszystko różowo, serduszkowo. Przykładnie. Dom - męski. A ja sprzęt domowy. Walczyłam o przydział do ludzi -poddałam się. Wszystko mogę -a potem wychodzi , że nic nie chce. Edytowane przez MjakMagda Czas edycji: 2013-10-04 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hey Dziewczyny
![]() Ja 14 lat po ślubie (1974 rocznik) bardzo mi przykro ,że macie takie straszne doświadczenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dziewczyny, nie poddawajcie się!!!!
Walczcie o to co się wam należy;o miłość, o szczęście, o szacunek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj kobiety nie walczą, bo albo po tylu latach zaczynają wierzyć, że może to z nimi jest coś nie tak, albo boją się, że jak facet odejdzie zostaną z niczym (poza dziećmi, które trzeba za coś ubrać i jakoś wyżywić).
Popieram jednak Grubellę, każdemu (prawie) należy się miłość, szacunek.. i szczęście rzecz jasna. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No coz chyba nie o to chodzi. Nie wydaje mi sie by brakowalo mi szacunku czy nawet milosci. Chodzilo mi raczej o proze zycia i brak kolezanki. Po prostu. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Witajcie, mam podobne doświadczenie, ale ... nie będę go tu rozpisywać. Mimo że mam 19 lat, z rodziną narzeczonego nie utrzymujemy kontaktu... żadnego.... A moi owszem bardzo nam pomagają. z koleżankami ciężko u mnie ... one myslą o zabawach dyskotekach poznawaniu ludzi... ja jestem bardziej stonowana, i wystarczają mi spacery i rower, z ukochanym. Chętnie przyłącze się do rozmowy, o ile oczywiście mogę. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej hej witaj. Miło, że piszesz. Są właśnie takie chwile, że potrzeba kogoś powoduje, że coś się tu nagryzmoli.
Ja jestem na etapie - lecz się sam! Wiem , że nikt mi nie pomoże. Czytam więc poradniki. Na razie beznadziejne. "dlaczego mężczyźni kochają zołzy - masakra. Pani Kasia Miller , super historie tylko jakoś za zwykłe by mnie uleczyć. No i tak właśnie próbuje odnaleść werwe . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ja z moim mężczyzną jestem szczęśliwa. Ale niestety rodzina potrafi dokuczyć nawet ta najbliższa, i boli to, że nie potrafią tego akceptować, że chcemy być razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
odszedł dla mnie z kapłaństwa.... jego rodzina była nie możliwa... przezywaliśmy koszmar... nie dziwie się, szok... ale troszkę przesadzali....
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak dla mnie ostro przesadzają, to w końcu jego wybór... A jak z twoją rodziną? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
jego wybór... powiedz to im... Moi rodzice bardzo nas wspierają. wysyłamy list do papieża, i mamy nadzieję że Franciszek pozwoli nam wziąć ślub kościelny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pewnie z czasem im minie. Mam nadzieję, że się wszystko ułoży po waszej myśli.
Mogę zapytać ile macie lat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ja mam 20 on jest 12 lat starszy. No nie wiem czy im minie... póki co nie widzę nawet cienia szansy
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się tak tym na twoim miejscu nie przejmowała tylko cieszyła się szczęściem i że go masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
wiesz cieszyć się cieszę, ogromnie. Ale serce mi się kraje , jak widzę że bardzo go to boli;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
nie wszystkich da się zadowolić, nie wszystkich uszczęśliwić. Najważniejsi jesteście wy - dla siebie. A inni?... no cóż . Nie można przejmować się wszystkim. To wy tworzycie rodzinę. Z moimi wyborami nawet moi rodzice nie zawsze się zgadzali - ja szłam do przodu. Dla mnie miłość rodziców jest prosta i jasna. Jeśli kocham swoje dziecko to akceptuje i wspieram / jako dorosłą osobę / Dziś już to zrozumieli / moi rodzice / i dlatego są blisko . Teść nie do końca to odkrył więc mało go w naszym, życiu. Czy mi przykro ? Już nie. Mam swój dom i to dla mnie priorytet.
Odważne posunięcie. mam w swojej rodzinie byłego księdza - jeszcze jak był w sutannie pojawiło się dziecko z moją ciocią. Dziś już 5 lat nie jest księdzem a córa ma 13 lat. I wszystko się poukładało . Początki są trudne. A potem wszystko co szokowało rozmywa się. Bardzo ich lubię. Bóg dla każdego ma inny plan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
nam Bóg od początku dał taki plan, że wszystko nam się udawało, pomimo krzyków wrzasków ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.