![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak, co z czym, gdzie ?
Chciałabym zacząć produkować własną biżuterię ;-) i ostatnio jak przeglądałam to forum, znalazłam stronę jakiejś kobietki, gdzie są pokazane jej prace, które mnie osobiście zachwyciły i o-niemiały ;D
Interesuje mnie skąd wziąć materiały, jakie potrzebne są narzędzia i jak to mniej więcej wykonać. CHciałabym wiedzieć, szczególnie, jak zrobić http://maghia.blox.pl/resource/happiness.jpg < - to! i jeszcze jedno mnie oczarowało. Chciałabym wykonać coś podobnego na swoje połowinki, tylko w kolorze czerwonym. Proszę o pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak, co z czym, gdzie ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po prostu, kurde, rece opadaja.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Po prostu, kurde, fimo w łapy i lepić
![]() A wszelkie wiadomości znajdziecie na tym forum, wystarczy poszukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Szajajaba, ja nie wiem, ze Ty tak spokojnie mozesz na tego typu posty odpowiadac
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Heh, bo na mnie takie cudeńka działają moblilizująco
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
dziewczęta.. spokojnie.. oddychamy, oddychamy...
aymaneczka praca jest nasze forumowej koleżanki - Maghii. Sprawa bransoletki była już gdzieś opisywana.. więc do roboty, troche poszukaj a na swoje pytania odpowiesz sobie z łatwoscią.... zajrzyj do wątków przylepionych na górze... moge jedynie podpowiedzieć e koraliki sa zrobione z fimo i można jek upiń na www.qnszt.pl
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
maghia, kobietko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nie rozumiem co w tym takiego strasznego, że zapytałam.
Dziękuję za pomoc, mimo wszystko. Zapamiętam - nie pytać. Ach ach, jaka obraza majestatu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
chodzi o to, ze jest milion takich postow i naprawde nic bysmy innego nie robili tylko odpowiadali na te same pytanie milion razy... dlatego sie wszyscy wkurzaja, no. ja osobiscie tez
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
Czy wiesz, że co 1 godzinę wymiera ok. 17 gatunków zwierząt!!! Edytowane przez Sadr@ Czas edycji: 2006-10-05 o 20:04 Powód: enter mi się wcisnął łokciem... :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
no cózk olejna osoba, która się sparzyła... chodzi o to, że na tym forum jest naprawde WSZYSTKO!!!!. dziewczyny dołożyły starań, żeby każda zaczynająca osoba mogłą tu znaleźć potrzebne informacje.. ja kiedy zaczynałem nie wiedziałem o instetniu takiego forum i jakoś sobie poradziłem...
poprostu dziewczyny nie chca po raz kolejny tłumaczy komuś czegoś kiedy można to znaleźć kilka postów wyżej, nie mówiąc o tym że prawie wszystkie dziewczyny nie mają na to czasu.... życzę udanych poszukiwań.. więcej zaangażowania, a napewno wszystkiego się dowiesz... powodzenia w tworzeniu ![]()
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podziwiam wręcz Twoja cierpliwość....może zostaniesz pedagogiem? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ja i cierpliwość.... czasami tak wybucham że aż głupio mówić, ale zdaża mi się być coraz bardziej spokojnym
![]() no ale jak bym był nauczycielem to sam bym sie bał to siebei trafić hahaha.. nie no może taki bym zły nie był ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
heheh mi tez ktos kiedys na tym forum powiedzial ze sieję pokoj i nawet nerwusa bym uspokoila (czy cos w tym stylu) a ja wlasnie taki nerwus sama jestem, ze az wstyd czasem
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Wtajemniczenie
|
Ło matko.
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hehe, ja tu pierwsza z komentem - jakim, kazdy widzi - wyskoczylam, a niby mam byc nauczycielka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No to ja juz krzyczec nie bede.
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Aha i o te druga rzecz-jak zrobic? warto by sie spytac stickybita z allegro, albo ludzi ktorzy dla niego pracuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JoannM, Ty normalnie rutkowskiego na glowe bijesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja tam uważam, że lepiej zachować dystans i nie odpowiedzieć w ogóle, niż "nakrzyczeć" na kogoś.
Nikt nie odpowie na wątek - to taka osoba poszuka sama albo zrezygnuje. W końcu, jeśli nie chce się poszukać informacji, czy będzie się chciało siedzieć nad koralikami czy fimo? Apeluję o spokój ![]() Ale kiedy się czuje, że się traci cierpliwość i nerwy, lepiej czasem nie pisac nic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Da, ale strasznie irytyjace sa takie pytania. I tlumaczenie ze sie nie umie kozystac z wyszukiewarki tez. Kazdy zaczynal, a bez wyszukiwarki w wirtualnym swiecie ani rusz. To tak jak by sie chcialo jezdzic samochodem bez prawa jazdy. I to kazdy powinien sie sam nauczyc. Zreszta nawet mamy watek o uzywaniu wyszukiwarki
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ojej, dziewczyny, spokojnie... wystarczyłoby napisać, że takie rzeczy robi się z modeliny, najczęściej fimo. Dziewczyna sama dalej by sobie szukała, ale jeśli ktoś jest naprawdę zieloniutki, to nawet podpowiedzenie z jakiego materiału i ew. jaką techniką to może dużo dać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;2842442]maghia, kobietko
![]() ![]() A jakże!! Pan Stickybit też ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;2845845]Akurat Pan Stickybit jest tylko pośrednikiem, zatem peany mu się nie należą
![]() Paranojo niewiem jak teraz ale kiedyś jego opisy na allegro były tak niesamowicie sugestywne, że taka sztuka oratorska raczej na peany zasługuje ![]()
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
nie mow tak, Rutkowski siedzi :P
![]() ale off topa robimy, ale i tak temat do smietnika idzie ![]() ale tak poza tym, ja tez czesto bym chciala cos odpowiedziec,ale sie powstrzymuje.. po co sobie nerwy szarpac.. ma mi ich na cale starczyc.. takze moze nastepnym razem zachowajmy calkowite milczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Szkółka Własnej Biżu
HelloŁ. Tworzycie takie piękne kolczyki i chciałam Was prosić(także w imieniu innych "zielonych" osób), abyście zamieściły kilka fotek krok po kroku jak zobić własne kolczyki, jak zrobić np. takie motylkowate kolczyki i jak posługiwać sie drucikiem, żeby coś z niego wyszło. Pozdrawiam Was cieplutko =]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szkółka Własnej Biżu
zapraszam do KURSU DLA TOTALNIE ZIELONYCH http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123055 i z korzystania WYSZUKIWARKI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.