|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
chcę zmiany! pomożecie?;)
Tak bardzo się napaliłam żeby mieć ciemne włosy! Tyle blondynek takich samych chodzi po świecie i już nie chcę być jedną z nich. Mam ciemna prawie czarne brwii i ciemną oprawe oczu. Mój naturalny kkolor włosów to ciemny blond. Co myślicie o zmianie kolorku na czekoladkę?
![]() ![]() Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2007-06-11 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: chcę zmiany! pomożecie?;)
moim zdaniem w tym kolorze jest Ci ślicznie nic bym nie zmieniła ale z drugiej strony w czekoladzce mogłabyś wyglądać bardziej "wyraziście". A rozjaśnianie chyba tylko rozjaśniaczem :P
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś jedną z tych kobiet , którym blond jest pisany - przepięknie w nim wyglądasz. Oczywiście mozesz sie przefarbować, będziesz wyglądała dobrze, ale moim zdaniem nie tak jak teraz.
A tak na marginesie patrząc na to co sie dzieje można juz powiedzieć...tyle takich samych brunetek chodzi po świecie.. ( mowa o manii farbowania na brąz i ciemne kolory ![]() powrót do blond bedzie możliwy ale : jesli użyjesz szamponetki lub koloryzującego szamponu nie jest powiedziane , że to zejdzie do końca- możesz uzyskac potem jakas nieciekawą barwę, którą trzeba będzie sie pozbyć np rozjaśniając o 2-3 tony jesli natomiast użyjesz farby , droga powrotna będzie o wiele dłuższa i czasochłonna, przy tym do obecnej ondycji włosa długo będziesz wracała ( do tak pięknego odcienia blondu też) A tak wogóle: piękna z Ciebie kobitka ![]() ![]() I jeszcze jedna refleksja- myśle, że jesli ciągnie Cie by cos z włoskami zrobić , zastanowiałabym się na Twoim miejscu nad refleksami z ciemniejszego ,ale zimnego,blondu .
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem b.ładnie wyglądasz w blondzie
jakoś czekolada by Ci chyba nie pasowała ale myśle,że w czarnych nie byłoby Ci źle wybór należy do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się ze w ciemniejsze włoski nie pasowałyby do ciebie...a tak wyglądasz ślicznie! bardzo pasuje tobie blond...naprawde..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
sliczne foty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja też przez kilka lat byłam blondynką - rozjaśnianą (mój kolor naturalny to ciemny blond/szatyn) i w pewnym momencie zapragnęłam zmiany. Zafarbowałam włoski na brąz i ... myślałam że sobie tego nie daruję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
tak jest Ci dobrze... a jesli chcesz cos zmienic we wloskach no to moze jakies refleksy?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja uważam że bardzo ładnie ci w blondzie i w twoim przypadku farbowanie na brąz nie ma sensu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Teraz ślicznie wyglądasz, ale ciemne chyba dodają charakterku fryzurce
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() Osobiscie nie jestem zwolenniczką tego koloru, zdecydowanie ciemne,bardzo lubie czerwień, i mało kiedy pochwale włosy blond,taki wredny typ jestem, potrafie walnąć glupi tekst o blondyce, ale TOBIE pasuje jak najbardziej. moje zboczenie zawodowe - fajne zdjecia, fachowa robota,fajna Laska na fotografi. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jak patrze na swoje zdjęcie np to załączone teraz 1 to nie chce żadnej zmiany a druga połowa mówi mi że ciemniejsze dziewczyny są jakies ciekawsze i mogłoby to wyjść bardzo ładnie szczególnie jakbym się mocno opaliła,,.
dziękuje dziewczynki! ![]() Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2007-06-11 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
nie zmieniaj nic, obecny kolor super do ciebie pasuje a zejsc z ciemnego na jasniejszy jest naprawde bardzo trudno - wiem to po sobie
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czujesz potrzebe zmiany, wiec doradze ci to co innym radze, chcesz-spróbuj, najwyzej za jakis czas powrócisz do blondu.Abyś Ty czuła sie zadowolona.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Masz porazajace piekne oczy i cudnie koresponduja wlasnie z obecnym kolorem wlosow,nic nie zmieniaj wszystkiego dobrego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Piękne masz włosy i to chyba obojętne w jakim kolorze byłyby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie, nie nie!! W zyciu nie farbuj na ciemniejszy kolor, blond jest dla Ciebie stworzony!
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.