|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Akademik
No i stało się-przydzielono mi stały akademik (cieszę się, bo w to wątpiłam)
![]() będę miała 2osobowy pokoik z koleżanką (chyba, że ona dostanie inny ale to malo prawdopodobne)... w związku z tym chciałam się zapytać (czytałam inne wątki na ten temat ![]() CO NA POCZATEK? Pierwszy raz się przeprowadzam i nie wiem co kupić, jak sie przygotować do samodzielnego zycia? Co jest niezbedzie a co sobie darować na razie? No i możecie jeszcze pisać, jakie miałyście wrażenia na pierwszym roku ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Akademik
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...53#post2630153
tutaj masz link do wątku z takim samym pytaniem ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja wynajmuje pokoj ale w bloku a nie w akademiku a jezeli chodzi o to co ze soba wsiac to napewno ubrania razem z tymi na zime to zalezy jak daleko studiujesz od rodzinnego miasta bo niektorzy potem po cieplejsze kurtki przyjezdzaja oddzielnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja również od tego roku będę miszkała w akademiku (pokój dwuosobowy
![]() ![]() Ale bardzo dobrze, że taki wątek powstał, bo może wspólnie uda nam sie stworzyć listę "must have' rzeczy na nową drogę życia:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
to jeszcze dodam ale to raczej nie wszedzie bo zalezy co sie wynajmuje i gdzie mieszka czasami poszewski na posciel sa potrzebne, zelazko do prasowania ubran.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.