|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
plis powiedzcie mi jak sie wysyla za pobraniem pocztowym???
jak w temacie. Wogóle sie nie orientuje w usługach pocztowych,ile to kisztuje ani nic..
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plis powiedzcie mi jak sie wysyla za pobraniem pocztowym???
A jakbyś tak zajrzała na strone poczty
![]() ![]() ![]() Chyba prościej jest wejśc na odpowiednią stronę i wszystkiego się dowiedziec od razu niż logować na wizażu, zakładać wątek i czekać aż ktoś odpowie... ![]() jak wysyłasz za pobraniem to na blankiecie wysłania zaznaczasz krzyżykiem opcje "za pobraniem", wpisujesz kwote... a potem czekasz na przekaz pocztowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no i trzeba uzupełnić kartke z przekazem pocztowym-który do Ciebie wróci wraz z pieniędzmi. na blankiecie musisz napisać kwote+przesłanie łacznie-jeśli chcesz żeby ktoś zaplacił za przesyłkę. no
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Skorzystaj z wyszukiwarki, plis. Pojawił sie ten temat na Forum jakiś czas temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.