|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ^^KuRtecZka^^pOSzuKiwaNa! !!!
hej szukam fajnej kurtki wiosenno-jesienna szukam i nic nie znalazlam takiego super moze wy natknelyscie sie na cos fajnego
![]() ![]() powinna byc orginalna niespotykana i niepowtarzalna ![]() z góry dziekuje!!! ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ^^KuRtecZka^^pOSzuKiwaNa! !!!
Jest juz kilka watkow o jesiennych kurtkach - wystarczy poszukac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
proponuje wybrac sie do zary napewno cos znajdziesz xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj bylam na ŁKS (taki stadion w Łodzi) i tam byl poprostu wysyp zielonych, brazowych kurtek i płaszczyków z kapturem z puszkiem, futerkiem. Sa naprawde zajefajne, ale niestety ja mam juz jesienna kurteczke a wiec po co mi kolejne tym bardziej ze mnie nie stac.
Problem polega na tym ze jest tego tak duzo ze zapewne kazda dziewczyna bedzie miala podobna, a wiec niespotykana i niepowtarzalne to one nie sa, a raczej nie beda. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A w jakich cenach?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
fruit no niestety nie wiem jak cenowo, bo nie po kurtke pojechalam. Teraz tez sama jestem na siebie wsciekla ze nie zaptalam.
![]() Np jak ja rok temu kupowalam na rynku baluckim brazowy plaszcz (tez z futerkiem) to placilam 180 zl, ale nie zaluje. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hmm ja kup0wałałam ale na wiosne :0 biała, z biebieskim paskiem na rękawach po b0kU..ściąGacze..i napis na plecaCh.. xD z rep0rtera i płaciłam koło..8o zł. Ale to typ0wa wiatrÓwka nie grzeje
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.