Czy chlopak ma dobre zamiary?? Pomozcie! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-22, 13:37   #1
Kaska1989
Raczkowanie

Czy chlopak ma dobre zamiary?? Pomozcie!

Otoz poznalam pewnego chlopaka 1,5 miesiaca temu. Dokladnie to bylo tak ze poszlysmy z kumpela na disco. Ona zaczela tanczyc z pewnym chlopakiem, ktory jak sie okazalo byl kolega pana X. Kumpela tanczyla z kolega, po czym wymienili sie numerami. Ja w tym czasie raczej wiecej siedzialam. Byla z nami jeszcze jedna kolezanka. O tym ze P. poznala tego chlopaka dowiedzialam sie dopiero potem bo nie widzialam jak oni tanczyli. Nastepnego dnia ten chlopak napisal jej smsa czy spotkaja sie ale w czworke, ona wezmie kolezanke a on kolege. No i w nastepna sobote spotkalismy sie w 4. Ja pierwszy raz widzialam na oczy tych facetow. Jak sie okazalo ten drugi przez cala impreze mnie obserwowal i bardzo mu sie spodobalam. BARDZO. Za 2 dni znowu do nas przyjechali. A potem nastala cisza. 2tygodniowa po czym zadzwonil telefon o 24 w nocy. To byl G. Nie poznalam go. Mowil ze stracil swoj telefon i ze wyjechal do Poznania bo dostal nagle super oferte pracy, przez cale 2 tygodnie probowal zdobyc moj numer i w koncu mu sie udalo bo chcialby bardzo porozmawiac o NAS. Bardzo mu na tym zalezalo. Bylam zdziwiona bardzo, ale zgodzilam sie bo chlopak mi sie rowniez spodobal. Spotkalismy sie i powiedzial mi ze do stycznia przebywa w Poznaniu, ale ma mozliwosc jezdzenia na slask co 2 tygodnie. Zapytal czy chce byc z nim, zeby mial do kogo tutaj przyjezdzac, a w styczniu tutaj wroci do mnie, a jak nie chce to na nowo ulozy sobie zycie tam. Zgodzilam sie i powiedzialam ze bede czekala. Po dwoch tygodniach przyjechal, wyznal mi ze bardzo tesknil itp. Bylo bardzo fajnie. Potem powiedzial ze przyjedzie za 2 dni bo ma kurs na slask, niestety nie przyjechal bo mial problemy w pracy, ta sama sytuacja powtorzyla sie za kolejne 3 dni - tym razem jadac do mnie mial stluczke :| W koncu obiecal mi ze w sobote (wczoraj) na bank przyjedzie. Niestety dostal wezwanie od szefa i nie mogl pojechac - tak mowil. Dodal ze zadzwoni za godzine o 22 co jest grane. Do tej pory nie zadzwonil. A mi jest tak smutno i mam watpliwosci czy jemu rzeczywiscie zalezy
Co byscie zrobily na moim miejscu ?
Kaska1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 13:44   #2
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Czy chlopak ma dobre zamiary?? Pomozcie!

Zdaje mi sie ze on po prostu Cie oklamuje, ciagle mu cos wypada i nie moze przyjechac akurat

Nie dzwoni bo mu nie zalezy najwidoczniej.Zadzwon sama i wypytaj sie jaka jest prawda.

Albo daj sobie z nim spokoj, jest tylu innych wartosciowych facetow.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 13:47   #3
Kaska1989
Raczkowanie

Nie no na poczatku przyjechal 2 razy tak jak obiecal, dzwoni do mnie, tylko w tym tygodniu tak sie jakos ulozylo ze ciagle nie mogl. To po co by sie staral o moj numer jak mogl wtedy sobie dac spokoj? To mnie tylko nurtuje. Mogl zapomniec, ja wtedy tez raczej nie bylam zaangazowana wogole.
Kaska1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 13:53   #4
ewelinka_111
Zadomowienie

albo chłopak ma jakiegoś pecha...albo coś kręci, trudno ocenić,ale po prostu jeśli ma w tym styczniu wrócić, to zaproponuj, że do tej pory możecie się spotykać,ale na stopie przyjacielskiej,a jak się okarze że faktycznie mu na serio zależy i Tobie też , to w końcu tak czy siak będziecie razem.
nic na siłę
najlepszym rozwiązaniem jest też zazwyczaj rozmowa, a nie domyślanie się

Pain is inevitable, suffering is optional.

blog kulinarny
ewelinka_111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości