|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nażelowana fryzurka- długie włoski
Hejka
Jak zwykle w depresyjnej sytuacjii zwracam się do Was kochane wizażanki ![]() Otóż tak jak w fotke poniżej chcialabym uzyska taki efekt, tylko, ze na troche krótszych włoskach, ale to chyba nie ma najmniejszego znaczenia. Nażelowałam teraz włoski, żeby wypróbować jak sie robi fryzurkę, żeby mieć ją na dzień jutrzejszy. Lecz ciągle nie udaje mi się ten efekt ułożenia ... Te włosy są jakby oddzielone od siebie ![]() ![]() Za wsyztskie cenne wskazuwki będą ogromnie wdzięczna ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nażelowana fryzurka- długie włoski
bo to niezwykły żel tylko w spreju takie przynajmniej mam wrazenie zresztą wyglądaja jakby były robione na prostownicy krecone wlosy po prostownicy sa takie puszyste i "dalekie od dkóry głowy"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
właśnie prostuję od połowy, bo mam proste włoski, lekko puszące sie i wykręcające. Ciut lepiej wyglądają
![]() żel mam tylko w opakowaniu, w spreyu teraz nie posiadam i raczej nie kupie nigdzie do rana ...
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
pewnie chcesh jescze uzyskać efekt /gestosci/puszystości....
i tak sie zastanawiałam nad tym i można albo je na prostownicy lekko napuszyć czyli prostowac do góry przy skorze głowy albo polakierować osobne pasma z głowa do dołu lub zrobić lekki tapir to jush chyba wszytko pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.