|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i nie tylko!!
-Byduń wyszczuplająco-modelujący,78% skuteczności w redukcji tkanki tłuszczowej,Body Slimming Mask,DAX Cosmetics,Perfecta Body,używany tylko kilka razy
-Chrom organiczny ok.26 tabletek na 30,które powinny być,opakowanie otwarte do kiedy daty ważności i czy coś u mnie znajdziesz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-chromem -czerwona cherbata -budyniem wyszczuplajacym zapraszam do mnie na watek ciuszkowy-napisane jest ze porzadkuje-ale jeszcze sie nie zabrałam-na stronach-1,4,7 masz rzeczy-jest tam bransoletka nowa h&m-moze jestes zainteresowana.. no i kosmetyki-moze jednak cos ci sie przyda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mamamichałka,napisałam Ci już na pw
daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135636 za: -Chrom organiczny ok.26 tabletek na 30,które powinny być,opakowanie otwarte -Czerwona herbata Pu-Ehr w tabletkach,brakuje jednej,razem 29,Bio-Active -Byduń wyszczuplająco-modelujący,78% skuteczności w redukcji tkanki tłuszczowej,Body Slimming Mask,DAX Cosmetics,Perfecta Body,używany tylko kilka razy. Jeśli możesz to proszę o odpisanie w moim wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.