|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
juz nie wiem co zrobic
drogie wizazanki mam problem, przez kilka lat robiłam pasemka, ktore wysuszyły mi włosy, pasemka zawsze robiłam w salonach fryzjerskich, starałam sie regularnie obcinac konce, kupiłam nawet profesjonalna maske do włosow oraz odzywke zakwaszajaca, mimo tego miałam ciagle problemy z rozdwajajacymi końcami, włosy te ciensze kruszyły sie, a maska regenerujaca obciazała strasznie moje cienkie włosy, do tego zaczeły sie problemy z wypadaniem wiec postanowiłam "skonczyc z pasemkami", po pewnym czasie gdy odrosty były znacznie widoczne zafarbowłam włosy loreal castingiem na braz , wyraznie sie porawiły moje włosy troszke odzyły ale kiepsko wygladałam w ciemnym kolorze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: juz nie wiem co zrobic
dwa lata temu miałam identyczny problem jak Ty, powiem szczerze, ścięłam włosy na "chłopaka" i czekałam aż odrosną moje naturalne, w moim przypadku nie widziałam innego wyjścia, robiłam wszystko aby je zregenerować, niestety nie udało się, obecnie włosy odrosły miałam swój naturalny kolor, nie wiem co mnie podkusiło ale znowu zrobiłam pasemka i teraz nie mogę tego odżałować.
Jeśli nie chcesz ścinać włosów może wybierz się do dobrego fryzjera, który Ci fachowo doradzi co z tym zrobić,trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w 2/3 długosci moje wł0sy sa juz naturalne nie farbowane, mam ich juz dosc ale nie chce ich radykalnie sciac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.