![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do włosow i inne
Anexo za Satin chcialabym puder ktory mnie wyjatkowo zainteresuje a twojego nie znam wiec nie chce ryzykowac, dziekuje za propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do włosow i inne
[quote=KENZO;2664227]
Kolorówka: ![]() ![]() lub ![]() zajrzysz do mnie ? ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witaj za Satin chcialabym inny wysokopolkowy puder- wiec jesli masz taki w swoich zapasach an wymiane to daj znac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Intersuje mnie: ![]() Moze znajdziesz u mnie cos dla siebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142767 - Moge rowniez zrobic odlewke maski nawilzajacej do suchych, zniszczonych wlosow: hydrating mask, fruitree, kupiona w sklepie fryzjerskim. - Mam tez krem do ukladania wlosow L'oreal "out-of bed" kupiony w tym tygodniu uzyty 3 razy. -MOge zrobic odlewke Wax Henna Treatment, do wlosow ciemnych
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-09-07 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natomiast tusz i odżywka wstępnie ok, tylko jak byś mogła zrobić zdjęcie tego Krona ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() podoba mi się u Ciebie: Podkład Bourjois Font de Teint Repulpant Boosting - ten z reklamy buzia jak pupcia niemowlaka kolor 63 beige - raz uzyty, dla mnie odrobinke za ciemnym, chetnie wymienie na jasniejszy odcien lub cis innego oraz Filtr Avene SPF 50 tonujacy, ubytek 15% moze znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Kenzo, wypatrzyłam u Ciebie:
![]() na etykiecie pisze ze nadaje sie do wlosow tlustych i matowych- jesli chce sie stosowac go stale , w ramach intensywnego oczyszczenia przed maska - do kazdego rodzaju wlosow raz w tygodniu.Nadaje niebywaly polysk i miekkosc wlosom, nawet bez odzywki wlosy idealnie sie rozczesuja , zawiera wyciagi ziolowe ktore wzmacniaja wlosy i nadaja im polysk jednoczesnie zmniejsza przetluszczanie skory glowy- moge zrobic odlewke ![]() ![]() ![]() Może znajdziesz coś u mnie? ![]() 1. peeling do ciała exfotonic Loreal - ten w słoiczku, NOWY prosto z Niemiec, 200 ml 2. samoopalacz do twarzy loreal - sublime bronze (ten dwu-składnikowy) 30 ml, nowy, przywieziony z Niemiec 3. krem repairwear clinique (intensive night lotion) - opakowanie z dozownikiem 50 ml, użyty góra 5 razy po 2 psiknięcia (zupełnie o nim zapomniałam) 4. maseczka upiększająca clarins - baume beaute eclair - z 50 ml zostało około 70% 5. maseczka ujędrniająca vitaroma lift total decleor, pojemność gabinetowa 200 ml, uzyta 3 razy 6. odżywka do włosów farbowanych loreal - power care color (w sprayu) - 100 ml - nowiutka, nie używana (kupiłam 3 https://wizaz.pl/forum/images/smilies/smile.gif, używam pierwszej i końca nie widać, jest rewelacyjna) 7. szampon do włosów dermalogica 237 ml- shine terapy shampoo, użyty 3 razy 8. odżywka do włosów dermalogica - silk finish conditioner - użyta 3 razy, z pojemności 237 ml na pewno spokojnie zostało 200 ml (zużycie 2 cm w butelce) 9. szampon biotherm hair re.source - do włosów normalnych, nadający witalności - użyty 1 raz - z pojemności 250 ml (15 cm mierzone linijką) zostało 14 cm 10. maska biotherm do włosów suchych hair re.source - z pojemności 200 ml zostało 50% 11. olejek decleor - ylang ylang - z 15 ml zużycie jakieś 20-25% 12. szampon nawilżający do włosów suchych i farbowanych intercosmo eks - hydro - nutritive, żółta butelka, pojemność 200 ml, nowy, nie używany 13. szampon nawilżający matrix biolage do włosów suchych i uwrażliwionych, z pojemności 250 ml zostało jakieś 70% 14. body shop - intensive night treatment - krem z 10% vitaminy c - poj. 30 ml, nowiutki, nie używany, przywieziony z Anglii 15. body shop - balsam - błyszczyk do ust arbuzowy, nowy nie używany, zaplomblwany 16. woda perfumowana givenchy - fleur d'interdit, nie mam kartonowego pudełka, z pojemności 100 ml zużycie jakieś 10% 17. avon - mikrodermabrazja w kremie, poj. 75 ml, nowy, zafoliowany 18. provegol żel - nowy, nie używany, poj. 0,5l 19. jedwab biosilk - malutka buteleczka (chyba 15 ml - ale jest napisane, że .5 fl.oz.), nie używany 20. próbki kremu chanel eclat originel - 4 x 4g, nie używane 21. clinique - moisture sugre extra - poj. 15 ml, nie używany 22. lancaster 365 cellular elixir - intelligent anti-ageing cosmetic care, delicate skin - próbka, 5 ml, nie używany 23. la prairie edp -zapach silver rain - 2 x 1,6 ml, nie używane 24. givenchy, organza edp - złota; 2 x 1,2 ml, próbki nie używane 25. lacoste - inspiration edp - próbka 2 ml 26. svr - xerial 30 creme 28. puder transparentny kanebo sensai - kupiony 2 tygo. temu w douglasie, użyty może 5 razy (pędzlem, nie puszkiem), kartonik zniszczył mi synek ![]() Najbardziej zależy mi na Twoim pudrze chanel ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witaj mysza u ciebie spodobal mi sie puderek Kanebo- musialabym sobie o nim poczytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Cieszę się! Pudru kanebo nie ma na KWC, może uda Ci się podejść do sephory lub douglasa? tam jest na pewno. W sumie jeśli dobrze pamiętam na opakowaniu za wiele nie było napisane o nim, oprócz tego że jest z jedwabiem... Za radą sprzedawczyni wybrałam kanebo (rozważałam jeszcze guerlain i ysl), ale niestety jest dla mnie za jasny :-( poza tym nie mam do niego absolutnie żadnych zastrzeżeń... gdybyś miała jakieś pytania - pisz, jeśli zechcesz dołączę zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Prawie równocześnie sobie odpowiedziałyśmy
![]() Przejedź suwaczkiem z boku niżej, są tam poszczególne produkty, a żeby przeczytać opis pudru (translucent loose powder) kliknij na niego. Opis po angielsku ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Pojemności nie pamniętam, sprawdzę w domu i wieczorkiem napiszę. jest to pudek sypki chyba w jednym kolorze (transparentny)
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Kurczę, sprawdzam czy dobrze otwiera się strona, którą Ci podałam, ale to są jakieś kremy. Trzeba wybrać "foundation", a następnie pojechać do dołu i tam są produkty do makijażu
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej, interesuje mnie AL, coprawda nie mam DP ale moze skusisz sie na cos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Puderek mi sie bardzo podoba bo wlasnie czegos takiego szukalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() Znajdziesz coś u mnie za tonującą Avenkę? ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Agateczko u ciebie bylabym chetna na emulsje Revlona, wiec jesli cos za nia wybierzesz u mnie w watku to chetnie sie wymienię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Connie przepraszam zampomnialam odpisac, niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Puder kanebo kosztował w douglasie 185 zł. Co jeszcze Ci się spodobało? Pozdrawiam cieplutko.
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Mysza masz tyle fajnych kosmetykow ze sama nie wiem co wybrac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Wprawdzie nie mam nic z Twojej wish list, ale może coś Ci w oko wpadnie ![]() Ja bym była zainteresowana: Odżywka Ultimate Shine z najnowszej serii Hair Dauglas, odżywka Quick Hair Conditioner firmy Kanebo - bez splukiwania,z 125 ml ubytek 30%, maseczka błotna Bielendy do wlosow- raz uzyta Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143150 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A może znajdziesz coś u mnie za "Puderek prasowany- mozaika Joko- numer 34, raz wyprobowana pedzlem,rewelacyjnie matuje buzke , link do KWC
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...?tsid=1&csid=d 9b63fe082a736d7b00b3e63d6 ac8a7c&cmd=details&itemid =9314"? Pozdrawiam!
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie pare kosmetyów. Zajrzyj do mnie, może Cię coś zainteresuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.