![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!11
-----------------------------------------------------------------------------------
WYMIENIONE !!! biala_malpeczka ![]() cień Lancome Color Design odcień Pose - złota skrząca miedź, uzyty kilkakrotnie, ubytek minimalny, mam za duzo cieni w takim kolorze i jakoś nie używam podwójne cienie YSL odcień 31 - piekne kolory, ale znowu kupione bez większego namysłu ![]() egalisse ![]() peeling do twarzy H2O+ - sea mineral scrub - została połowa z 30 ml -peeling ma konsystencje i drobinki podobne do peelingu Avene Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml - nowe, oraz resztka kremu z pełnowymiarowego - zostało jakieś 5 ml, dosłownie na wypróbowanie Olay hydro-żel intensywnie nawilżający, 50 ml, użyty ok. 5 razy Mysza ![]() podwójne cienie Dior 2 Color Eyeshadow w odcieniu Diorfavourite - nowe, raz przetestowane nie widać nawet śladu, aplikatorki, ulotka i kartonik w komplecie - stan idealny, są to dwa odcienie różu, oba prześlicznie opalizujące, puder Guerlain Sunset Celebration, kupiony niedawno, uzyty kilka razy, niestety doszłam do wniosku że za ciemny dla mnie bladziocha, pozostanę przy innych swoich brazerkach ![]() CLinique glosswear for lips swirl w odcieniu Kissyfit/Shy Beige, na ustach jasnoróżowy, połyskujący, nie nadaje zdecydowanego koloru, pojemnośc 2.4 g, raz uzyty maska Wella SP 3.8 z serii Color Saver, opakowanie 200 ml, zapobiega szybkiemu wypłukiwaniu sie pigmentu z włosów farbowanych, nabłyszcza je i odzywia, raz uzyta, jednak mam za duzo produktów do włosów i czegos musze sie pozbyć ![]() Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-09-13 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy kramik Mad - pielegnacja, kolorówka, zapachy - masa rzeczy :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4
tutaj wkleje pod wieczór fotki pudru Guerlain i zapachów, teraz mąż mi zwinął aparat ![]() Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-08-24 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
znajdziesz cos u mnie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli tak, to interesowałyby mnie jeszcze sypkie cienie zieleń i brąz, złoto - tylko nie moge się połapac, które to na fotkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cashmere Mist EDT - 100 ml z malutkim ubytkiem, bez kartonika, produkt
Zobacz jeszcze raz do mnie... moze dune i cos jeszcze ? Zalezy mi na tym zapachu okrutnie ![]() i mira bai masz... jej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
w związku z pytaniami na PW - perfumy moge wymienić również na rzeczy wypisane na mojej liście, nie tylko na inne zapachy, i tak mam ich za dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Czy odpowiadałby Ci któryś z tych kosmetyków? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140401 Bardzo mi zależy na Mira-Bai
![]() |
#22 |
mimbla1
|
Czy znajdziesz coś w moim wątku za te Ingloty ?! - w podpisie
Inglot w odcieniu 50 - raz uzyty Inglot w odcieniu 332 - raz uzyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hej,interesowały by mnie:maska Tony& GuY,oraz balsam do ciała AA masło kakowe,znajdziesz coś u mnie?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133851
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Madlaine, zależy mi bardzo na pudrze Guerlain Sunset Celebration. Może znajdziesz coś u mnie:
1. peeling do ciała exfotonic Loreal - ten w słoiczku, NOWY prosto z Niemiec, 200 ml 2. samoopalacz loreal - sublime bronze (ten dwu-składnikowy) 30 ml, nowy, przywieziony z Niemiec 3. krem repairwear clinique (intensive night lotion) - opakowanie z dozownikiem 50 ml, użyty góra 5 razy po 2 psiknięcia (zupełnie o nim zapomniałam) 4. maseczka upiększająca clarins - baume beaute eclair - z 50 ml zostało około 70% 5. maseczka ujędrniająca vitaroma lift total decleor, pojemność gabinetowa 200 ml, uzyta 3 razy 6. odżywka do włosów farbowanych loreal - power care color (w sprayu) - 100 ml - nowiutka, nie używana (kupiłam 3 ![]() 7. szampon do włosów dermalogica 237 ml- shine terapy shampoo, nowiutki nie używany (dostałam) 8. odżywka do włosów dermalogica - silk finish conditioner - użyta 2 razy, z pojemności 237 ml na pewno spokojnei zostało 200 ml (zużycie 1,5 cm w butelce) 9. szampon biotherm hair re.source - do włosów normalnych, nadający witalności - użyty 1 raz - z pojemności 250 ml (15 cm mierzone linijką) zostało 14 cm 10. maska biotherm do włosów suchych hair re.source - z pojemności 200 ml zostało 50% 11. olejek decleor - ylang ylang - z 15 ml zużycie jakieś 20-25% 12. szampon nawilżający do włosów suchych i farbowanych intercosmo eks - hydro - nutritive, żółta butelka, pojemność 200 ml, nowy, nie używany 13. szampon nawilżający matrix biolage do włosów suchych i uwrażliwionych, z pojemności 250 ml zostało jakieś 70% 14. body shop - intensive night treatment - krem z 10% vitaminy c - poj. 30 ml, nowiutki, nie używany, przywieziony z Anglii 15. body shop - błyszczyk do ust arbuzowy, nowy nie używany, zaplomblwany 16. woda perfumowana givenchy - fleur d'interdit, nie mam kartonowego pudełka, z pojemności 100 ml zużycie jakieś 10% 17. avon - mikrodermabrazja w kremie, poj. 75 ml, nowy, zafoliowany 18. provegol żel - nowy, nie używany, poj. 0,5l 19. jedwab biosilk - malutka buteleczka (chyba 15 ml - ale jest napisane, że .5 fl.oz.), nie używany 20. próbki kremu chanel eclat originel - 4 x 4g, nie używane 21. clinique - moisture sugre extra - poj. 15 ml, nie używany 22. lancaster 365 cellular elixir - intelligent anti-ageing cosmetic care, delicate skin - próbka, 5 ml, nie używany 23. la prairie edp -zapach silver rain - 2 x 1,6 ml, nie używane 24. givenchy, organza edp - złota; 2 x 1,2 ml, próbki nie używane 25. lacoste - inspiration edp - próbka 2 ml 26. clinique - turnaround concentrate - próbka 7 ml Jeśli coś by Cię zainteresowało, dołączę zdjęcia. czekam na wiadomość. Pozdrawiam, Mysza Edytowane przez Mysza Czas edycji: 2006-08-25 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.