|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam kosmetyki i perfumy za jeansy ZARA rozm 38 :-)
Cytat:
Ale tu znowu problem z fasonem,dlatego tak uczepilam sie tej zary. Mam 2 pary, z czego jedna skasowalam i nie nadaje sie juz do noszenia ..a do zary z opola do katowic mam kawal drogi Nie chce ryzykowac.. wole sprawdzony fason. Zapomnialam dodac ze maja byc lekko rozszerzane na dole.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tylko gacie Nie zalezy mi na innych ciuszkach tej marki.. tylko jeansy. Mam biodrowki lee i levi's ale te nie leza tak jak zara.. dlatego upieram sie wlasnie na zare, nie ze wzgledu na marke, ale unikatowy, idealny dla mnie kroj Kazdy producent szyje inaczej ![]() Dziekuje za propozycje
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
chyba mam coś co by cie interesowało, też mam słabość do jeansów zary, mam kilka par ale któreś z nich są mi napewno już za ciasne :/ Napisz jakie kosmetylki masz na wymianę jak możesz to zrób jakies foto ja jutro lub pojutrze się odezwe ze zdjęciami
pozdrowionka
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

Nie chce ryzykowac.. wole sprawdzony fason. Zapomnialam dodac ze maja byc lekko rozszerzane na dole.
Nie zalezy mi na innych ciuszkach tej marki.. tylko jeansy. Mam biodrowki lee i levi's ale te nie leza tak jak zara.. dlatego upieram sie wlasnie na zare, nie ze wzgledu na marke, ale unikatowy, idealny dla mnie kroj
Kazdy producent szyje inaczej

pozdrowionka