|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowe masło kakaowe Ziaji ???
Mam pytanie... krem do twarzy Ziaji masło kakaowe zmienił opakowanie...teraz jest w tym czarnym słoiczku,wcześniej w białym.Czy oprócz opakowania zmienił się również skład,działanie?miałam starszą wersję,teraz mam nową,i zauważyłam,że konsystencja jest trochę inna,bardziej wodnista,mniej tłusta,nawet zapach jest nieco inny...czy tylko ja to zauważyłam? bardzo bym prosiła też o podanie składu starej wersji dla porównania..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe masło kakaowe Ziaji ???
Z tego co pamietam to cala ta seria ma nowy image
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie mogę znależć składu. może inna wizażanka poda, ale myslę ze na składnikach nie zmieniło się wiele, może konsystencja jedynie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hmm obawiam się jednak,że skład się zmienił trochę..widac to po tej konsystencji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
robilam dzisiaj porzadki na kosmetykach i wyrzucilam pare. specjalnie dla was wyciagnelam ziaje ze smietnika
![]() aqua,petrolatum,mineral oil,microcrystaline wax,sorbitan oleate,pentaerythrityl dioleate,aluminium tristearate,magnesium stearate,glycerin,cocoa butter,magnesium sulfate,tocopheryl acetate,sodium benzoate,2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol,parfum(fragrance),be nzyl alcohol,citric acid. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
asiu dziekuje
![]() Ok,to ja dla zainteresowanych podaje skład NOWEj Ziaji: Aqua, Caprylic/Capric Triglycerid, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Petrolatum,Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Theobroma Cacao Seed Butter,Tocopheryl Acetate,Microcrystalline Wax, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol,Parfum,Citric Acid hmm na moje oko troszkę się różni... niewiem czy teraz to ten wątek nie powinien być na biochemii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no , zmienił się , faktycznie skłądem trochę, dodali na 2 miejsce Caprylic/Capric Triglycerid co niekitórych moze dodatkowo zapychać, niżpoprzednia wersja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.