|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witam WAS wszystkie dziewczyny pewnie wiele z was zakupuje Shape no to giciol moje drogie o jest super powiem tyle pozwole sobie zapowiadać wam kiedy i w jakim czasopiśmie znajdziecie w danym miesiącu gazetke z ćwiczeniami na dvd?????
A więc tak w Shape ma się ukazać dvd ,,BOLLYDANCE " OD 21 lutego tak zapowiedzieli . A w magazynie Vita właśnie ukazała się fajniusia płytka ,, BOLLWOOD DANCE" dla mnie super kto lubi te klimaty to i spodoba mu się ta płytka!!!!!! Wybaczcie błąd w tytule ![]() Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2008-02-29 o 16:25 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
♥
|
Dot.: Npwości W Prasie Z Dvd ćwiczenia
wystarczyła edycja po co tyle postów ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś był jeszcze magazyn CHIC z płytami DVD z ćwiczeniami.
Nie wiecie, czy dalej jest wydawany?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
c do Chic to powiem tyle magazyn już sie wycofał z rynku nie wiem dlaczego ale podejrzewam ze chyba nie mieli dość dużej sprzedaży to chyba dlatego ale to moje domysły. A to że wiem ze się Chic wycofał to z tego ze mailowałm z redakcją więc tylko będzie można zakupić to c juz było i kolejne nowości bo będną bez magazynu w empikach
![]() Obecnie są dwie nowości ale nie wiem czy weszły już do empiku JOGA ODCHUDZAJACA i Astanga joga wzmacnia i uelastycznia mięśnie, wyszczupla sylwetkę. . Jedna płytka ok. 20zł ![]() Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2008-02-29 o 16:26 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oj weszły, weszły...
Jeszcze ashtanga prezentuje się w miarę w porządku, ale jeśli chcecie schudnąć, to omijajcie jogę odchudzającą szerokim łukiem! Ćwiczenia na prawdę mało wysiłkowe, raczej rozciągająco-oddechowe, lekko wzmacniające, ale nie tak spalające tłuszczyk jak chociażby w ashtandze. Poza tym nie mogę znieść widoku trenerki z wałkami tłuszczu na brzuchu... Porażka. ![]() Osobiście polecam treningi z serii mtv, wiem jak to brzmi ![]() ![]() Poza tym wszelkie treningi z Shape'a są też bardzo dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNKI właśnie ukazał się nowy Shape z płytką Bollydance jest już w kioskach ja już go mam i jestem zadowolona jest super . Kto stawia na różnorodność to tam to znajdzie!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkie forumowiczki
![]() No ale oprucz tego Shape już narazie same nudy nic j=nie znalazłam z płytkami czy filmikami Bollwood czy tanicem(ćwiczeniami ) Bollydance to tylko jest w shape narazie. Jak coś znajde nowego to tu napisze i wy będziecie na bierząco ![]() MAM nowości które ukażą się na dvd 19marca ale czy na rynku ?? nie wiem ale na stronce Bluedvd.pl jest nowa kolekcja pilates zainteresowanych zapraszam ![]() Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2008-02-29 o 16:28 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
vomen nie pisz posta pod postem. Istnieje opcja "edytuj".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, płytki Boolywood dance ukazaly sie w Vitie, Shape oraz Chic swego czasu - to sa te same ćwiczenia? czy każdy prowadzi inny instruktor?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tak inny instruktorka we VICIE I SHAPE ale nic mi nie wiadomo że chic coś takiego wydał pierwsze słysze
![]() A tak na marginesie to znalazłam coś niby nowego ale i starego . Czyli tak w magazynie Olivia ukazały sie kilka płytek na dvd Carmen ,Pilates. Joga, Ciało z Tamilee , Taniec brzucha i jakieś ćwiczonka po ciąży . To wszystko juz było w Shape ale teraz jest ponownie dostępne do wyboru w OLIWI OD 28 LUTEGO. ![]() Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2008-02-29 o 16:24 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
>vomen, http://www.allegro.pl/item315867660_...t_nowosc_.html
to było "Ćwicz razem z nami" ;-) blisko ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
VOMEN proszę o nie pisanie posta pod postem!
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.