|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kozaki na koturnie,a spodnie ???????
Dziewczyny pomóżcie!!!! Kupiłam czarne kozaki na zime na koturnie, zamszowe , a nie wiem jakie spodnie do nich zakladac.... Jak bedzie modnie? Moze dzinsy podwiniete?
Będę wdzieczna za fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kozaki na koturnie,a spodnie ???????
kozaki zamszowe na zimę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
nie są zamszaki takie straszne
![]() moja mama upatrzyla sobie rude w deichmanie,ocieplane kozuszkiem w środku,ale fakt faktem do pracy ma niedaleko i zawsze jezdzi samochodem ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kupiłam je w ryłko i pani mnie zapewniała,ze ten materiał nie bedzie przemakac jesli popsikam je takim specjalnym środkiem. A moze to nie jest zamsz tylko cos podobnego? Nie wiem. Mam nadzieje,ze sprawdza sie na zime, a jak nie, to mam inne buty z zeszlego roku
![]() A czy mozna ubrac eleganckie spodnie do takich butów? Mi sie wydaje,ze beda średnio pasowac... A moze rybaczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
najwiekszym zagrozeniem dla takich kozaczkow bedzie sól-od razu popsikaj tym środkiem,mozliwie mocno-mi w pastowane skórkowe gładkie tak sie wżarła że
![]() co do noszenia-mysle ze zamszowe kozaczki na koturnie nie są najbardziej eleganckim obuwiem na jakies wieksze okazje ![]() bynajmniej przymierzałyśmy z mamą te jej zamszaki na koturnie do materiałowych kantów i wyglądały w porządku przyznam,ze teraz są takie mroźne zimy,że naprawde najważniejsze by Ci było ciepło i wygodnie ![]() a jesli są dłuższe te kozaczki,to większosć rybaczków(rybaczek?) z cieplejszego materiału będzie pasowała ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Ostatniej zimy nosiłam kozaki na koturnie do podwiniętych dżinsów
![]() Jakoś nie za bardzo podobały mi się w zestawieniu z eleganckimi spodniami. Do takich bowiem, zawsze najlepiej będą pasowały szpilki ![]()
Tropical the island breeze All of nature wild and free This is where I long to be... Edytowane przez Agniesia18 Czas edycji: 2006-09-18 o 09:10 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() Jeśli chodzi o te eleganckie spodnie,to pytałam, bo po prostu zimą nigdy nie wiem co ubrać 'na dół' gdy mam egzamin, wyjscie do teatru lub kolacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.