|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachy i do makijażu (oriflame i avon)
Na razie zawieszam wszystkie wymiany, oprócz tych, które już zaczęłam i gdzie się już umówiłam. Będą aktualne za jakiś (dłuższy czas).
Żeby nie zaśmiecać innym wątków, jak mi się coś spodoba, wrzucam coś do wymiany od siebie ![]() 1) Próbki zapachów dla konsultantek Oriflame (25 szt., służyły do prezentacji zapachu. Można sobie dzięki nimi wybrać zapach przez zakupem na spokojnie w domu). 2) Woda Midsummer Oriflame. Zostało ok 10ml (wersja bez "psikacza" - zawsze przelewałam sobie łyżeczką do atomizera, nigdy bezpośrednio na skórę). Zużycie przedstawia kreska. Nie ma. Poleciało wraz z kolczykami do Irlandi87 ![]() 3) Regenerujący bodyspray czarna czereśnia i gałka muszkatołowa ok 75% z 125ml, czyli ok. 90ml. Zużycie przedstawia kreska.
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-09-20 o 15:42 Powód: Wkleilam fotki zniszczone przez hakerów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy i do makijażu (oriflame i avon)
Na razie zawieszam wszystkie wymiany, oprócz tych, które już zaczęłam i gdzie się już umówiłam. Będą aktualne za jakiś (dłuższy czas).
4) Zestaw do makijażu Colour Harmonies w kolorze Rich Inspiration "Przetestowanie" widać na zdjęciach. Cytat ze strony Ori: "Zestaw do makijażu Colour Harmonies To prawdziwy zaczarowany ołówek! Na Twoje życzenie potrafi wyczarować fantastyczny makijaż. Zawiera w sobie dwie nawilżające pomadki, korektor i kredkę do powiek. Zabierz go ze sobą, dokądkolwiek się wybierasz! 3,2 g" Kształt kredki w innym kolorze: Próbki tych kolorów ze stron Ori: I jeszcze zdjęcia ![]() 5) Jeśli coś mi się wyjątkow spodoba, ![]() ![]() EDIT: Założyłam wątek z biżuterią na HAND MADE: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145128
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-09-20 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
2,3 Zznajdzeiesz cos wzamian? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142588
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Raczej chyba próbek się nie opłaca przesyłać, odżywkę do rzęs mam, a kolorówki prawie wogóle nie używam, więc sama się pozbywam niepotrzebne kupionego numeru 4.
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a może za ten stanik sportowy (guma pod biustem rozciąga się do ok.35cm) jakieś kolczyki mi zrobisz? jakieś zielone, albo zielono brązowe dl. około 5 cm ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś za wodę Midsummer Oriflame i kolczyki "Nić Ariadny" ?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48733&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nr 14 by mi się przydał
![]() Do kolczyków nić Ariadny nie mam metalowych koralików, wiec musiałabyś na nie zaczekać zanim je zamówię.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
no to możemy się wymienić
![]() dorzuciłabyś mi jeszcze jakąś ładną próbkę Oriflame, a ja Ci Avon'u lub czegoś innego? ![]() ile cm. mają te kolczyki i ile musiałabym na nie czekać? ![]() *wstępnie zarezerwuję Ci balsam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-09-03 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://bearte.blox.pl/resource/ariadna2.jpg (Są posrebrzane, więc warte mniej więcej tyle, ile ten krem na allegro ![]() ![]() Wygląda na to, że zamówię już dziś i koraliki wkrótce do mnie dotrą, ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Utknęły na razie, bo zabrakło mi czarnych kropel i muszę je dokupić z allegro. Odbiorę w poniedziałek wieczorem, więc pewnie we wtorek mogłyby zostać wysłane, bo "środek" i "góra" kolczyków powstaje już teraz
![]() ![]() Edit: Nie widzę żadnych moich fotek ![]()
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-09-09 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zaakrecona, bo ja takiego wątku jeszcze nie zakładałam. Z gotowej biżuterii w tej chwili nie mam prawie mam nic i prawie wszystkie rzeczy musiałyby dopiero powstać.
![]() U Ciebie nic nie znalazłam i ecrue, to raczej nie mój kolor, wiec nie kupowałam takich korali.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Trochę mnie rozleniwiło i dopiero teraz się biorę. Między kamieniem a koralikiem nawinęłam trochę więcej drutu i krople mam takie smuklejsze i na górze lekko kanciaste, (mi się takie bardziej podobają), więc tym się będą różnić. Zreszta chyba nie chcialabyś idealnej kopi. Lepsza biżuteria jedyna na świecie
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Irlandio, przyszedł balsam
![]() ![]() W punkcie 5) dokleiłam linka do wątku z biżuterią i wkleiłam foty, które hakerzy zepsuli ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.