|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Potrzebna pomoc w dodawaniu duszy zestawowi ;-)
Przede mna rozpoczęcie roku akademickiego...
![]() ![]() Koszula i ta spódnica stworzyły elegancki ale strasznie sztywny zestaw..pomózcie go troche ożywić,prosze ![]() ![]() ![]() jakość zdjęć taka sobie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebna pomoc w dodawaniu duszy zestawowi ;-)
hmm a moze jakis paseczek taki zamiast wstazki? npp takki material skorzany kolory czarnego ? bo zlota moim zdaniem za bardzo rzuca sie woczy. I do tego jakies delikatne korale ja to bym widziala to tak wlasnei ze czarny pasek skorzany+ czarne grube, krotkie korale (takie przy szyji).. I Torebka czarna bardziej workowata skorzana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wrzuce Ci pannoM moj ukochany zestaw,gdzies trafiony w necie-najpredzej na wizazu
![]() tak dla inspiracji moze ![]() boski jest jak dla mnie ![]() myslę,że do tej wstązeczki trzeba dodac cos złotego z dodatkow-złota torebka,mokasynki/balerinki i by grało wtedy inaczej,to ona zdaje sie być tu przypadkowa a nie wygląda to źle ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
do złotej miałabym korale albo kolczyki
![]() myślałam też o białej/kremowej,mniej rzucałaby sie w oczy a fajnie podkreślała talie ![]() Atosko a paska niestety nie mam takiego a chodzi mi o to właśnie że nie chce inwestować za dużo w zestaw w którym wyjde kilka razy w życiu (za jakiś czas pewnie kupie fajniejsza koszulkę ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
kiedy właśnie moim zdaniem ta koszula jest bardzo ładna
![]() ![]() co do kremowej-no ja lubie zdecydowane połączenia więc optuje za złotą,chyba że beżowa jest szersza-szersze zdaje sie lepiej wyglądają ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie wyglądasz
![]() Ja bym doradzała pasek w czarnym kolorze tylko taki nawet cieniutki (Atosko ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
fajnie by wygłądało ze wstązką gdybyś zrobiła kokarde i zeby na wierzchu ona była pod biustem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Złota wstazka nie bardzo mi sie widzi, chociaz nie wygladasz zle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.