|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
.::Most Wanted::.
Oto moja lista najbardziej poszukiwanych rzeczy:
# Bolerka i tuniki, w dowolnym kolorze # letnie buty na koturnie, sandałki, klapki, espadryle w rozmiarze 36 # Podkład Pure Makeup Maybelline próbka/resztka/cały - przyjmę każdą ilość, raczej jasne kolory, najchętniej drugi w kolejności # Korale najchętniej plastikowe, czarne, białe, różowe i nie tylko, im dłuższe tym lepsze ![]() poszukuję też: # ciekawych koszul # nowej bielizny, stroju kąpielowego, stanika z ramiączkami zapinanymi na szyi, silikonowymi itd. # butów w rozmiarze 37-38(TRAMPKI, balerinki, mokasyny, chętnie wysokie kozaki-wszystko na obcasie max 4-5 cm) # jasnej czapki z daszkiem(np. kremowej, beżowej, białej) # jesienno-zimowej kurtki(nie musi być w ekstra stanie, potrzebuję jej do pracy przy koniach) # ciekawej biżuterii, głównie kolczyków # sprzętu jeździeckiego, w szczególności kasku z atestem, sztybletów i czapsów(niekoniecznie komplet), rękawiczek, kantaru sznurkowego Pata Perellego (może być samodzielnie wykonany) itp. # kosmetyków do włosów blond i do cery naczynkowej # kosmetyków Bielendy z serii Beauty Milk Na wymianę to, co w poniższych wątkach ![]() Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-06-02 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: .::Most Wanted::.
Posiadam kremową czapeczke z daszkiem firmy Nike, jest w idealnym stanie... niestety nie mam teraz dostepu do aparatu wiec beda problemy ze zdjeciem.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
up up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
heja!
mam białą czapeczkę z daszkiem - u mnie w wątku w poście chyba 4 są fotki, kurtkę jesienno - zimową mam - dwustronna (puchowa, polarowa w kolorze ciemnym oliwkowym), jeśli jestes zaintereswoana zrobię foto...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
mozesz wyslac mi zdjecie stanika z wymianki bo nie moge otworzyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.