co w³o¿yc na g³owe po umyciu? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-09-18, 20:32   #1
motylek1007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 565

co w³o¿yc na g³owe po umyciu?

moje zapytanie brzmi: co powinno wkladac sie na wlosy tuz po umyciu zeby nie przedobrzyc????

ja np stosuje raz lub dwa razy w tygodniu w tygodniu maseczke a czy po niej mam jeszcze cos wlozyc bez splukiwania??????

jak nie wkladam maseczki to odzywke - roznie z tym raz ze spokiwaniem raz bez

oprocz tego uzywam rozych mleczek do wlosow, jedwabiu

zadnych pianek, lakierow
ale czy po maseczce mam jeszcze wkladac cos bez splukiwania???? nie chce przedobrzyc a ostatnio moje wlosy tak od polowy przesuszyly sie....a u nasady sie przet³uszczaja.
w³osy mam za ramiona, dlugie, proste, szopowate grube, wycioniowane
myje codziennie lub co drugi dzien

licze na jakies porady
motylek1007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-19, 07:47   #2
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 886
Dot.: co w³o¿yc na g³owe po umyciu?

Ja u¿ywam maseczki z MAtrix do w³osów farbowanych Trzymam chwile i sp³ukuje, a potem juz nic nie daje Uwa¿am,¿e wystarczy jeden dobry kosmetyk Skoro dajesz jedn± od¿ywkê to wiecej nie potrzeba
Stary 2006-09-19, 12:35   #3
Mariti
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 431

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
Ja u¿ywam maseczki z MAtrix do w³osów farbowanych Trzymam chwile i sp³ukuje, a potem juz nic nie daje Uwa¿am,¿e wystarczy jeden dobry kosmetyk Skoro dajesz jedn± od¿ywkê to wiecej nie potrzeba

Dok³adnie, tez uzywam maski Matrix Color Smart-do farbowanych i zniszczonych, trzymam oko³o 5 minut, sp³ukujê i juz na to nic. kosmetyk jest na tyle dobry, ¿e nie trzeba nic wiêcej. Dlatego popieram Ninedin, wydaje mi siê, ¿e jeden dobry kosmetyk wystarczy.

Dodatkowow nalezy uwa¿aæ, ¿eby nie obci±zyc w³osa, jesli w³osy s± s³abe, cienkie to kombinacja- odzywka do sp³ukiwania + od¿ywka bez, moze je zbytnio obci±¿yæ.

Marilyn Monroe
Mariti jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-19, 12:49   #4
tripka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 404

Jak w³oski nie s± bardzo zniszczone,to po ka¿dym myciu od¿ywka,jaka¶ lekka,raz w tygodniu silniejsza maska-sama wystarczy,nie trzeba ju¿ nak³adaæ od¿ywki bez sp³ukiwania na to.
Natomiast jak w³osy s± mocno zniszczone,to maske mo¿na pewnie czê¶ciej nak³adaæ.
Serum,mleczka i spraye-to mo¿e byæ po ka¿dym myciu.
tripka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-19, 15:54   #5
boniulka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 374
GG do boniulka

Witam
W pielêgnacji w³osów powienien wystarczyæ dobry szampon i porz±dna od¿ywka b±dz maska to tyle,ale zapewne wiêkso¶c z nas lubi chomikowaæ i ja równie¿ to zawsze siê uzbiera tych kosmetykow do w³osów,które nie s± a¿ tak potrzebne ale taka jest chyba natura kobiet
Pozdrawiam
Stary 2006-09-19, 19:18   #6
motylek1007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 565

dziekuje za wszystkie rady
motylek1007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.