|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
DŻINSOWA kurtka
zawsze marzyłam o kurtce z długimi rekawami no i przede wszystkim granatowej niestety nigdy na taka nie mogłam trafic i kiedy pojawił sie w sklepie granatowy dzins długo sie nie zastanawiałam....oto efekt mojej pracy i co myslicie???
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: DŻINSOWA kurtka
kurteczka piekna, ale bardzo prosta. przydałoby się coś, aby ją ożywić, np jakiś kwiat wyhaftowany na piersi albo coś w tym stylu. albo jeśli nie takie coś, to koniecznie noś ozdobny pasek do spodni jak będziesz miała tą kurteczkę albo jakąś ładną, elegancką apaszkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
kurteczka nie ma zadbych ozdób bo nie lubie takich ornamentów tym bardziej ze nie zawsze do wszystkiego to pasuje przynajmiej mi a z paskiem niegdy sie nie rozstaje bo to u mne posdtawa czy spodnica czy spodnie poprostu nie wyobrazam sobie założyc spodni bez paska moj ulubiony zestaw do tej kurtki to biaoly szeroki bardzo pasek i biała torba ze skóry ale fajnny pomysł z tym elementem na szyje własnie kupiłam sobie taki szliczek cieniutki z dzianiny i długi ze srebrna nitka no to juz wiem do czego bede go noscic
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem kurteczka nie potrzebuje nic wiecej;] jest sliczna i osobiscie jestem pod ogromnym wrazeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
tylko troche cierpliwosci bo w zyciu nie szyłam czegos tak długo jak te kutke nawet sztruksowy płaszcz był wczescniej gotowy...dziekuje za miłe słówka
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() Torebke-ok. Koszulke-ok,ale dżinsowa kurtke?! <wow>
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Super kurteczka. Podziwiam te równe stębnowania. Ja przy takim szyciu zawsze się spoce i zrobie szew zwany "tropienie żmiji"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
niestety nie wkleje fotki kurtki na mnie bo nie mam aktualnie cyfrówki
![]() kurtka była pierwsza powazniejsza rzecza przeze mnie uszyta(wczesniej była pierwsza spodnica czyli kurtka była chyba druga) poprostu chyba uwierzyłam w siebie i pokolei wszystko spokojnie szyłam stembnowania sa takie równe choc nie wszedzie bo zawsze sobie na oko ustawiam stópke od brzegu i wtedy trzymam sie jednej odległosci dziekuje za komplementy ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
...tak patrze na to zdjęcie Twojego dzieła i wydaje mi sie ze kurteczka jest tak fajnie powycierana-lekko na szwach i na zgięciach rąk...dobrze widze? jak to zrobilas?tak naturalnie od noszenia, czy masz jakies sposoby??
a tak wogole to bardzo ladna i wyglada na zgrabniutką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
dzins z którego szyłam strasznie farbował i gdy padał deszcz byłam cała niebieka po wypraniu juz nie farbuje a w efekcie pozostały jasniejsze pregi gdzieniegdzie
![]() w momencie samego uszycia kurtka była idealnie granatowa bez zadnych jasniejszych przebarwien a te "starcia"to efekt noszenia tak mi sie wydaje bo nic z nia nie robiłam po samym uszyciu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ania - kiedy kupowałam ten materiał razem z przyjaciólka stwierdziłysmy ze jesli uda nam sie uszyc kurtki to juz nic nam nie stanie na przeszkodzie i uszyłysmy a było to 7lat temu!!!!!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.