|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wazne Pytanie!:/
Witam Bardzo serdecznie!
Chcialbym zadac pytanie ktore jest bardzo wazne dla mojej dziewczyny: "Czy podczas mocnych pieszczot mozna stracic dziewictwo?" Prosilbym o jakiekolwieg odpowiedzi dziekuje i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wazne Pytanie!:/
tak
partner moze podczas pettingu palcem przebic blone
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Aha.. tylko chcialem zapytac: bo wiem ze mozna uszkodzic.. ale nie chodzilo mi o fizyczne podejscie do tego tematu
![]() Takiego czegos sie doczytalem: 2. Nie wszystkie ją mają Prawda. Są kobiety, które nigdy się nie kochały, a jednak nie mają błony dziewiczej. Utraciły ją w czasie intensywnych ćwiczeń gimnastycznych albo podczas masturbacji. Mimo to wciąż są dziewicami. link: http://samozdrowie.interia.pl/kobiec...ews?inf=480338 i chodzi mi o to czy osoby z tad to popieraja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to psychiczne? nie rozumiem ![]() mozesz sprecyzowac o co dokladnie pytasz? pisze, ze wciaz sa dziewicami, jednak nie wydaje mi sie zeby tu chodzilo a jakies psychiczne historie tylko sa dziewicami, bo jeszcze z nikim nie uprawialy seksu, pierwszy raz wciaz maja przed soba... sa przeciwnikami stwierdzenia ze dziewictwo=blona dziewicza z reszta jak dla mnie to cale dziewictwo to wiele szumu o nic. robienie z tego jakiegos skarbu. .. nie wiem jak inni, ale ja z powodu 'utraty dziewictwa' nie zmienilam sie psychicznie, bo tak na prawde nie mialo ono dla mnie zadnego znaczenia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
A ja przeczytałam nocnych (a nie 'mocnych') i już chciałam pisać, że w czasie dziennych też można
![]() Cytat:
No właśnie, lekko zgłupiałam po drugim poście Klapka. Chodzi Ci o to, że po pieszczotach kobieta nie czuje się już dziewicą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tak samo dla mnie
![]() tylko wlasnie o to chodzi ze ja bym tylko piescil.. do sexu by nie zaszlo.. Tak o to mi chodzi:/ i czy z tym sie zgadzacie? bo widzac twoja ocene ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro nie macie zamiaru uprawiać seksu [w pełnym tego znaczeniu, czyli z penetracją], to dziewicą zostanie. Inna kwestią jest to, jak ona będzie się czuła psychicznie po tym fakcie, a może czuć się hmmm nie wiem jak to określić - nieczysta?? Jeśli tak, to może ona nie jest jeszcze gotowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a mnie wydaje się, że ona po prostu uważa, że jest jeszcze za młoda na stratę dziewictwa, a może czegoś się boi.
Ile macie lat może to jeszcze dla niej za wcześnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się z bachą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ehmmm...
16 ja 17 ona Wiem malolat ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ale słuchaj, jeśli ona psychicznie się zgadza na pieszczoty, to w czym problem
![]() Fizycznie, jak najbardziej, możesz ją skarbu pozbawić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hihi.. ale kto tu muwi ze ja ja zmuszam :O?
![]() Dobrze sadze ze mi juz odpowiedzieliscie... przedyskutuje to z nia bardzo dziekuje !! ![]() Mozna chyba zamknac temat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wiesz, z medycznego punktu widzenia, jezeli podczas pettingu przerwiesz jej blone to dziewica juz nie bedzie
a w kwestii nastawienia psychicznego moze byc inaczej. Jezeli dziewczyna uwaza ze dziwictwo straci dopiero gdy odbedzie stosunek seksualny poprzez wproawedzenie penisa do pochwy wtedy , zerwanie blony podczas pieszczot nie bedzie mialo dla niej znaczenia. kazdy na swoj sposob filtruje rzeczywistosc ![]() ps: tylko zabiezpieczajcie sie tam ! :P bo nawet podczas takich niby niewinnych pieszczot moze dojsc do zaplodnienia . pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyna dziwica fizycznie i psychicznie jest, a Ty jej tu o ciazy zeby bylo milej, to kiedys pan doktor pisal, ze on nie raz, nie dwa rozdziewiczal kobiety odbierajac poród. takze strzeżcie sie ![]() ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się wiekiem, ja zaczęłam dużo wcześniej od Ciebie.
Miło, z Twojej strony, że chcesz dowiedzieć się jak najwięcej, widać że zależy Tobie na tej dziewczynie. Rozumiem, że Twoja dziewczyna zgadza się na pieszczoty ale nie chce stracić dziewictwa za wszelką cenę? To jednak mimo wszystko zawsze wchodzi w grę, zależy od tego jakie 'techniki' będziecie stosować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.