![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kramik Queen - wysoka/średnia półka :)
Strasznie bym chciała to:
SEPHORA FACE CONCEALING BLEMISH PEN, korektor do twarzy w naturalnym odcieniu (jest produkowany tylko w jednym odcieniu), który ukrywa i pomaga pozbyć się wyprysków. Użyty ok. 10 razy. REVLON SUPER LUSTROUS 030 Toast To Shine, błyszczyk mocno lśniący z drobinkami. Użyty kilka razy (nie jest to widoczne). L'OREAL GLAM SHINE JUICE, nr 204 Baby Juice, błyszczyk w kolorze naturalnego różu ust (raczej transparentny). Użyty kilka razy. RIMMEL LASTING FINISH, 201 Pale Biscuit (neutralny jasny beż bez dodatku żółtego i różowego). Użyty 2 razy. NIestety mój kramik już przetrzebiony ![]() Ponad to mam puder sypki nivea prawie nowy. Czy np. nie interesowałaby Cię odlewka piątej alejki? Albo napisz czego mam szukać. ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, w pierwszym poście napisałam czego szukam. Możesz coś napisać więcej o tym pudrze Nivea? Masz foktkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://products2.nivea.com/products....id=1017&lan=de link do pudru
![]() Acha...jest jasny w pudełku, ale transparentny. Pudełko ma prześliczne! W zasadzie tylko dla ozdoby go trzymam, bo nie używam za bardzo ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wstepnie interesuje mnie:
blyszczyk Loreal oraz gwp Diorkis http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166869 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ma puszek..ale czy do użytku to nie wiem. Ja się nim pudrowałam pędzlem.
No i właśnie nie za bardzo mam co Ci jeszcze zaoferować ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dorota-Coco - możesz mi napisać coś więcej o kremie Sephora?
ennkaa - nie masz żadnych pudrów brązujących? a może jakieś odżywki do włosów? daigee - niestety nie znalazłam niczego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To nowy krem, z banderola, nie znam jego dzialania-poniewaz nie uzywalam go.
link, niestety po francusku..: http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P1234 (najlepiej stosowac na noc) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
puder brązujący mam, ale niestety w kamieniu , więc nie da rady podzielić...
Mam np. resztkę kompaktu Facefinity Max Factro Ellen Betrix odcień sand (chyba) . W każdym razie ciemny, może robić za bronzer. Ale to dosłownie reszteczka na spróbowanie (niestety reszta roztrzaskała mi się na podłodze), też trzymam dla puderniczki. W zasadzie jako gratis. Odżywek niestety brak ![]() Wymienię Ci co jeszcze mam, może sobie uświadomisz chęć posiadania czegoś ![]() - czwórkę cieni kremowych Revlon, fiolety, róże i takie złoto...przesliczne, ale jakoś ich nie używam. Zużycie niewielkie - tusz do rzęs bourjois Coup the theatre purpurowy, mokry, zużycie koloru żadne, baza użyta ze 20 razy...no tak miesiąc używana - takie cuś jak lakier, bezbarwne, ma chyba nabłyszczać lakier i utwardzacz. bourjois, użyte raz na dwie ręce - cień loreal z tej fioletowej serii, kolor ciemny szary wpadający lekko w khaki - kredka do oczu Max Factor
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dorota-Coco - chciałam się dowiedzieć do jakiej cery jest ten krem i jakie ma działanie. Szkoda, że nie znam francuskiego
![]() daigee - miałam już kiedyś ten błyszczyk i mi nie odpowiadał. ennkaa - niestety nadal nie widzę niczego dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Queen,
Rozszyfrowalam ten krem. ![]() To jest krem dosc tresciwy, na noc badz na zime wlasnie. Do skory suchej lub normalnej. Poniewaz widze, ze szukasz maselek AA to pragne odniesc, ze posiadam balsam z maselkiem malinowym (dokonalosc TS) 1/2 z 300 ml ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-01-14 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witaj, szukasz kompaktu shiseido, mam takowy w posiadaniu, zajrzyj:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167205 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
maxima25 - niestety nie odpowiada mi kolor :/
Maggie-79 - La Roche Posay - Hydraphase Legere - pojemnik z pompka - ubytek ok. 10% - Lancome Pure Focus Lotion (tonik)– 50 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
REVLON SUPER LUSTROUS 030 Toast To Shine, błyszczyk mocno lśniący z drobinkami. Użyty kilka razy (nie jest to widoczne). - tu mam pytanie - jesteś pierwszą wlaścicielką? DIOR DIORSHOW UNLIMITED, najnowszy tusz Diora, podkręca, wydłuża i pogrubia. Używany przez profesjonalistów na pokazach mody. Zużye ok. 30%. Kolor czarny. Świeży i mokry. DIOR 5 COULEURS słynne cienie Diora "piątki" w odcieniu 705 Beige Massai w wersji miniaturwej (1,6g). Zużycie nie wielkie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Mam go z wymiany, ale sama go nie używałam, bo cierpię na nadmiar błyszczyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Queen,
Poniewaz tym krememe jest zainteresowana inna wizazanka, i obiecalalm dac odpowiedz jak najpredzej to prosze daj znac czy interesuje Cie ew. wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.