|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Do Noor - prosze o pomoc
Witam!
Mam pytanie do Noor. Chcialabym zaczac zazywac takie preparaty : Dermorutin, bratek w kapsulkach, Galomega, Calcium Panthotenicum oraz Biogal (choc zastanawiam sie czy nie lepszy bylby Capivit HydroControl...?). Droga Noor, czy preparaty w owym zestawie nie koliduja ze soba za bardzo? Bede nieziemsko wdzieczna za szybka i szczegolowa odpowiedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Do Noor - prosze o pomoc
Noor-gdzie jestes?? A moze ktos inny moglby mi odpowiedziec na moje pytania? Plizz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Napisz na priv jak zalezy Ci na jej opini.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Nie widzę, żeby kolidowały ze sobą. Capivit HydroControl, to 375 mg oleju z nasion ogórecznika (o bliżej niezidentyfikowanej zawartości GLA...wstydzą sie, czy co? ![]() Dermorutin+Biogal razem będą mieć skład bogatszy o witaminę C i rutynę, ale w zasadzie wszystko jedno, co kupisz - możesz się spokojnie kierować ceną w tym przypadku.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Noor
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
Na co działają omega-3? Jeśli chodzi o kwestie kosmetyczne, to:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
[quote=Noor;2769268] Część "użytkowników" omega-3 w ogóle nie może go używać, bo powoduje u nich nadmierne przetłuszczanie cery i włosów.
To ja zrezygnuje jednak z Galomega, bo chodzi mi przede wszystkim o zmatowienie cery. A noz by sie okazalo, ze jestem wlasnie tym "uzytkownikiem", u ktorego specyfik ten powoduje nadmierne przetluszczanie cery i wlosow... ![]() A tak w ogole to dziekuje bardzo za pomoc Noor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.