|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pomocy! Sagem my501c i simlock
Dziewczyny mam problem : znalazlam ten telefon i uznalalam ze bylby fajnym prezentem dla siostry. Z Klapka i fajnymi funkcjami za naprawde nieduze pieniadze. Szczesciem Jakos sie tak zlozylo ze go mialam kupic dopiero dzis a wieczor caly spedzilam na szukaniu info i ...
Czy da sie z niego sciagnac simlock? bo cos czuje ze sie chyba nie da. Dziewczyny jakby ktoras z was cos wiedziala gdzie jak za ile i czy w ogole... Jakby ktoras np przechodzila kolo jakiesgos komisu gsm i machnela rzeskami i zadala panu jakiemus to pytanie z mysla o mnie bylabym bardzo wdzieczna... Chcialabym kupic ten tel ale po co kiedy w PL bedzie bezuzyteczny... z gory dziekuje i wszystkich pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy! Sagem my501c i simlock
nigdy tego nie robie ale dzis podbije ;/
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
nie znam się na tym za bardzo ale skoro w ofercie ma go m.in. era to powinien działać bez problemu. koszt ściągnięcia simlocka w komisie ok 15-30 zł, 50zł za jakieś supernowoczesne (ja ściągałam wczoraj z nokii i zapłaciłam 15 zł, a pan "ściągający" powiedział że cena zależy od modelu telefonu). jeśli mają potrzebne kabelki to ściągną blokadę każdego operatora, zagranicznego też
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No tylko ze ja go kupie w UK na siec virgin.
Wiesz ja mam nokie 6131 i nie ma opcji zeby mi w PL ktos z niej sciagnal sima moze to zrobic T -mobile moj operator. Tak samo moj Tz ma nokie n70 i tez z tej nikt nie sciagnie sima inny niz nasz operator tu w UK... Maciek moj mial nokie 6630 w orange uk i sciagnal mu sima wlasnie ten orange za 20 funtow. Nikt inny tego zrobic nie chcial. I obawiam sie wlasnie ze z tym sagemem jest podobnie a ja nie mam czasu lazic tu po operatorach bo pojutrze jade do PL. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
nie mam pojęcia..ja mam też problem...będę mieć ze stanów telefon Motorola i560 i nie mam pojęcia czy da radę ściągnąć simlocka u mnie w mieście ...ale zobaczymy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
jak napisałam niestety nie znam się na tym
kiedyś miałam neca z anglii z simlockiem na vodafone i jakoś mi go zdjęli. być może w przypadku tych telefonów się nie da.proponuje ci zapytać na forum www.programosy.pl - tam raczej się na tym znają i powinni pomóc. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
thanks
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.