|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Etos żywcem z muru?
Co sądzicie o naszej młodzieży patrząc na napisy na murach? Jakie są wasze spostrzeżenia? Czy ona ma jeszcze jakies wartosci czy raczej nie...Podawajcie od razu przyklady takich napisów
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etos żywcem z muru?
Ja ostatnio widziałam taki napis,że wolę go nie przytaczać
![]()
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
najczesciej spotykam sie z napisami wulgarnymi albo nazwami lokalnych klubow pilkarskich.. ale w pamieci utkwil mi pewien dosc prawdziwy i pozytywny "cytat" na murze w moim miescie, a brzmi on tak: "swiat jest pilka futbolowa, swiat sie podbija glowa, glowa"
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj są to właśnie nazwy klubów piłkarskich,jakieś "poniżenia" na kibicach przeciwnych klubów,często podpisy(zazwyczaj ksywy) jakiś osób. Przykład-'Witajcie w krainie w której obcy ginie' etc. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Toteż stwierdzenie, że młodzież jest bezwartościowa, bo pisze takie czy inne hasła, jest ryzykowne.Jedyny(?) napis, jaki mnie zainteresował to :Fuck Bush stop war", dość blisko mojego miejsca zamieszkania, wywołuje u mnie uśmiech zawsze gdy przejeżdżam obok.
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hehe u mnie napis:
"Bóg wybacza cracovia nie"
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sądzę jednak,że troszke takich 'pełniejszych' w wartość napisów by się znalazło
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
jak jadę pociągiem do Olsztyna to na scianach dworców widzę dużo napisów wykonanych przez skinów typu "Polska dla Polaków", np. w chyba w Korszach jest "Dziękuje ci tato, że jestem Polakiem"
a kiedys spotkałam sie z napisem (chyba gdzies w olsztynie) "Życie jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową" spodobał mi się
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wyszukiwarka nie gryzie.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie wiele z tych napisów razi w oczy, i to nie pozytywnie. Jednak zdaza mi sie ujżec coś co sprawi że się usmiechnę, jest taki napis na przystanku w centrum mojego miasta "Gdzies tu może byc poezja" jest niewielki ale ma coś w sobie. Byc może nie zzostał umieszczony tam przypadkowo, niedaleko znajduje sie biblioteka.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)