|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zdjęcia makijaży oczu
hej!
mam prośbe szukałam na forum,ale nie znalazłam,słowo ![]() chodzi mi o zdjęcia makijaży oczu,ale chodzi mi o to,żeby były pomalowane białą kredką i tylko w kącikach oczu nie wiem,czy któraś wizażystka ma takie zdjęcia jeśli tak,to będe wdzięczna,jeśli tu wkleji ![]() ![]() moim drugim pytaniem jest to,czy gdy np.pomaluje sobie tak oczy w weekend,to czy na pewno zejdzie(chodzi mi o to,że w szkole nikt nie może tego zauważyć)? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdjęcia makijaży oczu
hm troche nie rozumiem drugiego pytania..bo skoro pomalujesz sie tak w weekend to co maja zobaczyc w szkole skoro zmyjesz juz ten makijaz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no właśnie nie jestem pewna czy się zmyje
bo czytałam,że czasami się nie zmywały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
unmaterial_girl, jeszcze nie słyszałam o przypadku kiedy makijaż nie dał się zmyć,jeśli był robiony przeznaczonymi do tego kosmetykami. No, chyba że użyjesz niezmywalnych flamastrów czy czegoś w tym stylu
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.