|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MOj piesek ma zapalenie płuc :(
Czesc musze sie Wam wyzalic, mialam napisac wczesnie byscie mi pomogly w diagnozie ale juz bylam u weterynarza. Od paru dni zachowywal sie dziwnie ale z dnia na dzien coraz gorzej- oddycha ciezko, az caly sie rusza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MOj piesek ma zapalenie płuc :(
jeśli masz jakies wątpliwosci, to zadzwoń do weterynarza, dobrze, że poszłaś z psem do weta, bo na forum nikt by ci na 100% nie zdiagnozował choroby, a leków już napewno nie przepisał
![]() wydaje mi się, że chory piesek powinien dostawac wysokoenergetyczny pokarm, jest cos takiego dla kotów, nazywa sie covalescence, nie wiem, czy jest w wersji psiej... nie myśl o najgorszym, bo twoje przygnębienie udziela sie psu, dawaj leki, opiekuj sie nim i bądź dobrej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
MOI DRODZY ,PRZECZYTAJCIE: http://pies.ciah.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
umarl moj maly Skarb
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Aż nie wiem co napisac...Bardzo mi przykro. Moge sie tylko domyslic co czujesz bo sama mam pieska i nie wyobrażam sobie co by to bylo gdyby go nie było ze mna. Wiem że to trudne ale pomyśl ze napewno było mu ciężko, a teraz juz nie cierpi. Trzymaj sie : *
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
O rany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Najgorsze ze nie wiemy przez co tak naprawde, wydaje mi sie ze lekarz dal mu za duza dawke lekow. JEszcze jak umieral pedzilismy do niego samochodem ale zmarl po drodze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Smutne to wszystko...
psiak miał 11 lat? No...przykre, ale niesetety posiadając psa trzeba się liczyć z tym, że prędzej czy później serduszko przestanie bić... Ewakuacja, nie wmawiaj sobie poczucia winy, tak po prostu musiało być, może to zapalenie to nie była jedyna przyczyna. Ja pochowałam już psinę, z którą się wychowywałam, która spała ze mną co noc wtulona w moje serce i ramiona i zawsze będę ją pamiętać. Potem pochowałam kotka, którego wypuściłam na ogród i wpadł pod samochód. Jest ból i pustka straszna, ale przechodzi z czasem, a pamięć zostaje. Najlepszym lekiem jest nowy pies: absorbuje czas i kto jak kto, ale pocieszyć umie taki psiak na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Juz dzis dostalam nowego pieska od mojego TZ .. Cieszy mnie ale nie tak jak powinien. Dla mnie zawsze bedzie numer jeden-Timonek , ktorego kocham bardzo i placze za nim co chwilke.. Pokaze Wam fotki pozniej. Pierwsze dwa zdjecia to sa jak ostatnio bylismy na plazy, bawil sie i szalal ostro. A ostatnia fotka po powrocie od wet. Wydaje mi sie ze umarl z przedawkowania bo lekarz mu dal dwa duze zastrzyki a on taki malutki. Zreszta po wizucie u lekarza czyl sie fatalnie, nie to co poprzedniego dnia jeszcze
![]() Edytowane przez ewakuacja Czas edycji: 2008-01-13 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kochany psiak
![]() zobaczysz, ból przejdzie, fajnie, że masz już nowy nabytek, który pozwoli Ci na zaleczenie bólu po stracie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zobaczysz ze ból minie i że tego pieska bedziesz kochac równie mocno jak Timonka a on bedzie kochac Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to przytul nowego, on teraz Cię bardzo potrzebuje i na pewno pomoże zapomnieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.