|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
jesienna wymiana z Rena part II aktualizacja
1. Krem tonujący nivea visage, odcień naturalny, użyty 2 razy, a więc praktycznie cały, daje ładny efekt, ale cóż z tego skoro dla mnie jest dużo za ciemny? - rezerwacja iceflower
2. krem brązujący do twarzy johnson holiday skin wersja dla skóry suchej, zostało ok. 60% z tubki 50ml - wymieniam bo musiałabym używać razem z balsamem brazujacym dla całego ciała (a mi się nie chce), więc leży i szuka nowej właścicielki 3. lakier do paznokci manhatan quick dry (zasycha w 60 sec), kolor intesywna czerwień, użyty kilkakrotnie - wymieniam, bo nie maluje juz paznokci 4. podkład rimmel stay matte, nr 001 ivory, idealny dla bladolicych, zużycie ok 10%, wiec zostalo ok 90% - wymieniam nie dla mojej cery ja mam sucha, a on jest dedykowany dla mieszanych lub tłustych. 5. dwa numery czasopisma makeup z poprzedniego roku styczen 2005, a drugi lipiec 2005. Strona tego czasopisma www.makeup.com.pl zapraszam poszukuje w zamian 1. wszelakich kosmetyków do nabłyszczania i regenerowania włosów 2. korektor na cienie pod oczami 3. tusz do rzes najchetniej l'oreal 4. balsamy do ciała 5. kremy do cery suchej 6. żele pod prysznic 7. z rzeczy nie kosmetycznych rozważę akcesoria, ozdoby oraz kosmetyki samochodowe - od niedawna ma własne 4 kółka lub coś co po prostu mi wpadnie w oko Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-10-29 o 16:23 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: jesienna wymiana z Rena part II aktualizacja
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka KWC
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.