|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dlaczego nie usuniecie wątków na targowisku kosmetykami które są nieaktualne?
Chce się wymienić na jakis kosmetyk, wpisuje w wyszukiwarkę, wyszukuje. Wchodzę po kolei w każdy wątek i co... co drugi jest nieaktualny. Po co to zaśmieca forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dlaczego nie usuniecie wątków na targowisku kosmetykami które są nieaktualne?
W sumie racja
![]() Chociaż jak oceniamy transakcję w Indeksie Przekupki to podajemy linki do tych wątków ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dlaczego nie usuniecie wątków na targowisku kosmetykami które są nieaktualne?
Co do usuwania wątków,to przeglądając forum'Pytania do wizażystki' od samego końca,stwierdziłam,że większość z tych wątków można usunąć.Są takie sprzed kilku lat,na które nikt nie odpowiedział,albo są bez zdjęć i nie wnoszą wiele informacji.Poza tym nie wszystkie wizażanki moga powtórnie załadować zdjęcia utracone w wyniku ataku hackerów i teraz nie wiadomo za bardzo,jak wyglądają wykonane makijaże,lub co do porad o typ urody też nie wiadomo o co chodzi,jeśli nie ma zdjęcia.To taki mój pomysł,nie wiem czy wykonalny.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skoro jest tak jak piszesz z tymi przekupkami to proponuję stworzyć osobny katalog na to, bo naprawde to co jest teraz to szkoda gadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie chciałam obejrzeć jakieś stare wątki na MM, a tu porażka, nie ma zdjęć.
![]()
![]() |
#6 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Wątki na targowiskach są deaktualizowane, nie usuwane. Wystarczy przeczytać wątek redakcyjny Jelonka.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wlasciwie temat zostal juz zakonczony. Ale chcialam dodac slowko
![]() Sama nie popieram od pewnego czasu usuniecia watkow nieaktualnych. Ale moze by tak usunąc cały łancuszek poza pierwsza glowna wiadomoscią, ktora mogla by zawierac liste kosmetykow ktore sie z kims wymienialo...chodzi o to by w razie czego wiedziec co do kogo polecialo. Watki ponad rok stare mozna by bylo kasowac. Mozna by było rowniez wprowadzic do regulaminu targowiaska nakaz umieszczania takich list w pierwszych wiadomosciach zakladanego wątku.. Jednoczesnie zakaz ich kasowania - mam na mysli listy wymienionych. Zdarzyla mi się ostatnio sytuacja w ktorej taki system wiele by mi pomogl... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.