|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak wykorzystac ten material???Pomóżcie!!!
Na zdjeciach zalaczam zdjecia dzianinki w paski jaka dostalam jakis czas temu i ciagle brakuje mi koncepcji co moznaby uszyc z niej... Myslalam o jakiejs bluzeczce bo chyba na to nadaje sie najbardziej i mam pytanie - jaka bluzeczka Waszym zdaniem bylaby najodpowiedniejsza z tego materialu? Czy macie jakies propozycje albo jakies fajne bluzeczki na wzor... Dodam tylko ze wykonanie nie bedzie problemem bo mam w domu fachowca
![]() ![]() P.S.(zdjecia robilam wieczorem przy swietle ale jutro dorzuce jeszcze przy dzienym swietle - moze bedzie widac lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak wykorzystac ten material???Pomóżcie!!!
moze cos takiego ?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja uszyłabym tak zeby w pasie była prtfelowa i przede wszyskim bardzo szerokie rekawy takie kimono ale w laitowej wersji
![]() mysle ze siostra bedzie wiedziała o co mi chodzi ![]() a swoja droga to co takiego robisz ze ona tak chetnie ci szyje??bo ja nie cierpie szyc dla kogos i chyba to sie nigdy nie zmieni... ![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
bo duzo rzeczy mozna kupic bez wysilku
![]() tylko dalczego to co mi sie podoba(a naprawde rzadko sie to zdarza) to musi to tyle kosztowac?? ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja sie najbardziej denerwuje gdy w slepie cos mi sie baaardzo podoba a potem jak juz kupie i konczy sie na tym ze zaloze dwa razy i wstydze sie nosic bo co trzecia dziewczyna na ulicy ma cos identycznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
mam to samo odczucie i jedynie jak kupiłam sobie cos w lumpku to z gwarancja ze raczej nikogo w tym od razu nie zobacze...hi hi hi..no chyba ze uszyłam no to juz raczej nikt tego nie ma
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no wlasnie - lumpek albo wlasnoreczne wykonanie to jedyna gwarancja na niepowtarzalnosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.