|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ktorej wadze wierzyc?!
otoz na kazdej wadze waze inaczej i nigdy nie wiem czy to ja przytylam/schudlam czy waga miesza.
- na lazienkowej jednej 49kg, to sie raczej utrzymuje, wiec wiem ze trzymam wage ale nie wiem jaka ;P - dzisiaj kupilam lazienkowa i na niej waze 50kg (ale jestem po obiedzie, po dojedzeniu to w ogole 51 juz) wiec zobacze potem jeszcze ![]() - w szkole u higienistki 47kg, taka waga z odwaznikami - na takiej samej z odwaznikami w szpitalu waze tak pomiedzy 49 a 51 ktorej wadze najlepiej zaufac? jeszcze sie kiedys do kolezanki przejde i sprawdze na elektronicznej heh a wymiary? bo np. wymiary mojego brzucha zmieniaja sie jak w kalejdoskopie, a z biodrami raczej tendencja spadkowa albo stala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ktorej wadze wierzyc?!
najmniejsza waga wskazywana przez wagę 47,największa 51, czyli średnia 49
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.