|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Potrzebna Pomoc dla Tej Pani!
Doradzcie co Moja mama mogłaby zrobić z Fryzurką!
Tylko chodiz nam o fryzurke! O malunki nie bardzo ponieważ mama nie może sie malować! 1. Jak się opalasz - szybko na średni brąz 2. Kolor oczu - zielono-szare 3. Piegi - brak 4. Cera - chłodny wpadający w róż 5. Naturalny kolor włosów - czarne,już lekko siwawe 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) różowe. 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? dobrze,habry,zieleń,niebi eski. źle.Czerwienie. http://img207.imageshack.us/img207/6591/pas015pb2.jpg http://img215.imageshack.us/img215/929/pas012qd3.jpg nie umiem inaczej wgrywać fotek..niestety .:/
![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2006-10-09 o 14:59 Powód: dodanie zdjęć przez moderatora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Potrzebna Pomoc dla Tej Pani!
edytowałam Twój post załączając prawidłowo zdjęcia, inaczej wątek byłby do kasacji (załączasz zdjęcia w taki sposób: pod ramką wypowiedzi masz opcję ZARZĄDZAJ ZAŁACZNIKAMI. Klikasz w nią i załączasz fotki).
Twoja mama wygląda na Zimę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
I dodam jeszcze, że brwi do regulacji ale nie zbyt mocno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jakie długości włosy ma Twoja mama? Na zdjęciu nie widać.
Po drugie radziłbym troszke rozjasnic wlosy, na jakis jasniejszy brąz, orzech. Moim zdaniem pasowała by jej fryzurka do brody, lekko wycieniowana
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Twojej mamie pasowalaby fryzura Malgorzaty Pieczynskiej ( doktor Hartmannowej z "Na dobre i na zle" ), do ramion,nieco wycieniowana z dluga grzywka z boku po jednej stronie twarzy.
Ciezko mi znalezc zdjecia tej fryzury :/
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zdjęcia p. Małgorzaty
![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2016-12-12 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witaj
Pytasz o fryzurę ale po pierwsze (i najważniejsze) trzeba zlikwidować wąsik a poza tym podregulować brwi ![]() Twarz od razu będzie wyglądała lepiej. Mama ma ładne rysy, kształt brwi.... Co do fryzury - nie wiem jakie włosy ma Twoja Mama - długie krótkie?? Jaka to fryzura? W upiętych nie wygląda źle. NIe widzę jej jednak we fryzurze p. Pieczyńskiej ![]() ![]() ![]() KOlor? Myślę że czekoladowy byłby dobry. Na pewno jaśniejsze od obecnych.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj
Pytasz o fryzurę ale po pierwsze (i najważniejsze) trzeba zlikwidować wąsik a poza tym podregulować brwi ![]() Twarz od razu będzie wyglądała lepiej. Mama ma ładne rysy, kształt brwi.... Co do fryzury - nie wiem jakie włosy ma Twoja Mama - długie krótkie?? Jaka to fryzura? W upiętych nie wygląda źle. NIe widzę jej jednak we fryzurze p. Pieczyńskiej ![]() ![]() ![]() KOlor? Myślę że czekoladowy byłby dobry. Na pewno jaśniejsze od obecnych. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za dubel ale wcięło mi gdzieś możliwość edycji hmmm
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
W tej fryzurze wygląda nieźle, znacznie młodziej
:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1160846383
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
W trzeciej fryzurze, którą zamieściła zuzaneczka byłoby twojej mamie pięknie. Opróćz tego, jeśli Twojej mamie siwieją włosy może powinna je pofarbować? Nie wiem w jaki sposób najlepiej farbować siwe włosy, zasięgnij porady na fryzjerskim. No i depilacja wąsika, brwi bym zostawiła. Nie wiem czy twoja mama lubi się malować i chodzić do kosmetyczki, jak jej zależy może zacząć. Typ urody: zima.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Mi znikła edycja, więc piszę drugiego posta: chodzi mi tylko o pokrycie siwych włosów, których na zdjęciach nie widać, no ale może są. Niech twoja mama nie zmienia koloru, w czarnym jej dobrze.
No i srebrna biżuteria. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.