|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam dylemat
Hmm dziewczyny zastanawia mnie czy na inaguracji roku akademickiego rozdawane są indeksy >? w programie na uniwerku jest cos takiego jak immatrykulacja studentów. Bo mam dylemat czy jutro tam iść czy pójść na kurs..
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam dylemat
na takie rozpoczęcie to lepiej iść. moja siostra z takiego rozpoczęcia będzie miała już wpis z indexie. i mogą już od razu Wam dać indexy, a immatrykulacja to chyba ślubowanie jest
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No wlasnie mogą rozdawac indeksy..aj:p najgorsze,ze nie rozdwoje sie i nie moge byc w dwoch miejscach naraz
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
immartykulacja to slubowanie. mogą rozdawac indeksy wszysktim, badz bedziecie odbierac z dziekanacie. powinnas tam byc mimo wszystko
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Na inauguracje powinnas iść, ale nie koniecznie dostaniesz tam indeks.
Najczęściej na takiej imprezie jest tzw. pokazówka, czyli rozdanie indeksow kilkunastu studentom. Nie ma technicznej możliwości żeby rozdać indeksy wszystkim studentom I roku, bo najczęściej jest ich kilkaset osób /zależy jaka uczelnia/ Indeks i legitymacje odbierzesz w dziekanacie, bo żeby je dostać musisz podpisać umowe z uczelnią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja na inauguracji dostałam indeks, tak jak i reszta studentów pierwszego roku dwóch kierunków jakie były na auli. Widocznie jakoś nas sobie podzielili. Lepiej nie opuszczać takiego wydarzenia. My z resztą pisaliśmy tego samego dnia test językowy, który miał za zadanie przydzielić nas do poszczególnych grup. Ja o teście nic nie wiedziałam wcześniej. Więc niespodzianki się zdarzają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.