|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam probki/odlewki L de Lempicka - kto ma? :D
hej dziewczyny - gdyby któras miała próbeczkę/odlewkę nowego zapachu Lempickiej L to mam w zamian próbeczki:
Angel Schlesser Femme - nowa, zapakowana (mam 2 szt) Hermes Eau Des Marvelilles- nowa zapakowana Obsession Night CK (niepełna) Boss Intense - pełna, bez atomizera Au the Rouge Bvlgari - wypróbowana, kartonik CK Eternity, z Sephory, ale robiona przez konsultantkę - pełna Hypnose - pół próbki robionej przwez konsultantkę Sephory Moję tez zrobic próbkę Cerruti Summer, ew. mam koncóweczkę Gucci Envy Me + kosmetyki w podpisie. Aha, jeszcze będę mogla zrobic próbkę wody Aquoliny Biała Czekolada i Avon Extraordinary - gdyby ktos chciał wypróbowac. ![]() bardzo mi zależy na tej Lempickiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam probki/odlewki L de Lempicka - kto ma? :D
Kasiulko!
Ja mam niedawno odlane do atomizerka 5ml L Lempickiej. Zrobiłam jeden psik i to nie jest mój zapach. Chętnie oddam dalej. Problem jedynie jest taki, że trochę się boję wysłać go pocztą, bo ten atomizerek wydaje mi się minimalnie nieszczelny. I nie wiem, jak zniesie podróż pocztą. Jeśli jestes z Wrocławia, to możemy się spotkać osobiście. Jeśli nie, to mogę przepsikać do fiolki 3ml. Fiolki własnie do mnie lecą, świeżo zakupione, czyściutkie i niepachnące. ![]() Daj znać, czyś zaintersowana, najlepiej na PW, bo rzadko teraz śledzę wątki. Pozdrawiam, Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.